Peter Simon Správy

Krátky program aj odovzdávanie ruží: Obchoďáci si uctili prácu pedagógov

Deň učiteľov sa v Slovenskej republike slávi ako spomienka na narodenie Jana Amosa Komenského. 28. marec - sa stal pre vyučujúcich sviatkom. Tak to bolo v bývalom Československu, tak je to v súčasnej Slovenskej republike. Študenti obchodnej akadémie taktiež nezabudli.

Ilustračný obrázok k článku Krátky program aj odovzdávanie ruží: Obchoďáci si uctili prácu pedagógov
Zdroj: Obchodná akadémia, Rožňava

Deň učiteľov sa v Slovenskej republike slávi ako spomienka na narodenie Jana Amosa Komenského. Široká verejnosť si uctieva obetavú prácu pedagógov. Menšia slávnosť sa konala aj v priestoroch Obchodnej akadémie v našom meste.

Ako informovala pedagogička Denisa Kováčová, keďže 28. marca – na Deň učiteľov, sme doma v kruhu priateľov a známych oslavovali sviatky jari, v našej škole sme si pripomenuli túto udalosť už v stredu, 23. marca. „Členovia Žiackej školskej rady Obchodnej akadémie v Rožňave si pripravili krátky program, v ktorom vyzdvihli prácu učiteľov, ale aj prevádzkových zamestnancov školy a poďakovali im tak na školskom dvore za ich namáhavú a obetavú prácu. K ich programu prispel aj zástupca rodičov, Dušan Macko, ktorý sa tiež poďakoval všetkým učiteľom a zamestnancom školy za ich prínos a kladný prístup pri výchove a vzdelávaní žiakov,“ informovala Kováčová.

Rovnako aj riaditeľ školy, Viktor Baláž poďakoval všetkým zamestnancom školy za ich prácu a poprial im veľa trpezlivosti a síl do ich namáhavej a tvorivej práce. „Na záver žiaci odovzdali učiteľom krásne ruže ako symbol ich vďaky, ale aj prejavenej náklonnosti k svojim učiteľom,“ dodala Denisa Kováčová.

Foto: ilustračné

Obrazom: Oslavovali Deň učiteľov
16
Galéria
Zdroj: Obchodná akadémia, Rožňava
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM