Peter Simon Správy

Jedna z najkrajších ulíc v Rožňave: Takúto nádheru môžete vidieť na vlastné oči, FOTO

Krása. Jar už zavítala do Rožňavy v plnom rozsahu, čoho dôkazom sú malebne kvitnúce stromy i kvety na sídliskách. Jedna z ulíc v našom meste však v týchto dňoch zaručene patrí medzi tie najkrajšie.

Ilustračný obrázok k článku Jedna z najkrajších ulíc v Rožňave: Takúto nádheru môžete vidieť na vlastné oči, FOTO
12
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Jarné počasie vyvoláva pozitívnu náladu u viacerých z nás. Nedávno sme s fotoaparátom zavítali aj na rožňavské námestie.

Tentoraz sme sa však na vlastné oči presvedčili, že aj sídlisko Juh skrýva pekné zákutia, ktoré v tomto období stoja za návštevu. Iba pár desiatok metrov od základnej školy natrafíte na „nádherne rozkvitnutú“ Zakarpatskú ulicu. Boli sme ju preto navštíviť a priniesť vám tak aspoň sprostredkovane krásy, ktoré ponúka.

„Je to krása na celej našej ulici. Pri prechádzke so psom sa stále kochám ponad seba. Príde mi to také príjemné a uvoľňujúce mať v tejto betónovej džungli takéto pestrofarebné stromy,“ povedala Jarmila, ktorá dodala, že sa stromy určite páčia aj jej štvornohému miláčikovi.

Kvitnúť začalo na každom rohu, a to je vždy pastva pre oči. Posúdiť sami to môžete v našej fotogalérii, keďže na výber je nejedna farba kvetov alebo stromov.

Ak máte aj vy pekné zábery z jarnej Rožňavy, pošlite nám ich mailom na simon@global24.sk.

Obrazom: Najkrajšia ulica v Rožňave
12
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM