Stanislav Černák Krimi

Auto narazilo do stromu a začalo horieť: Prvé FOTO z nešťastia

Hrozná nehoda! Podľa informácií od hasičov auto po náraze do stromu začalo horieť. Vo vozidle objavili jedného mŕtveho človeka.

Ilustračný obrázok k článku Auto narazilo do stromu a začalo horieť: Prvé FOTO z nešťastia
Zdroj: Dnes24.sk

Dnes o ôsmej hodine ráno boli hasiči z Revúcej vyslaní k dopravnej nehode na štátnu cestu č. II/532 smerom na Muránsku Dlhú Lúku.

„Po príchode na miesto udalosti bolo zistené, že osobné motorové vozidlo narazilo do stromu a začalo horieť. Hasiči požiar uhasili a následne vo vozidle objavili jednu osobu, ktorá dopravnú nehodu neprežila,“ povedal Erik Piater z Krajského riaditeľstva HaZZ v Banskej Bystrici. Na miesto udalosti bola vyslaná expertízna skupina z KR HaZZ v Banskej Bystrici na zisťovanie príčin vzniku požiarov.

„32-ročný vodič osobného motorového vozidla Toyota Auris z Revúcej, v rovnom úseku cesty sa plne nevenoval vedeniu vozidla, následkom čoho s vozidlom zišiel do pravej priekopy. Čelne narazil do stromu, pričom po náraze sa vozidlo vznietilo a vodič vo vozidle zhorel,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová. Ďalšie informácie o nehode sa dočítate TU!

Auto vrazilo do stromu a začalo horieť. Zábery z miesta!
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM