Správy

HLASUJTE za svojho favorita: Ktorá zmrzlina je v Rožňave najlepšia?

Leto je v plnom prúde a mnohí si tak radi pochutia na mrazenej pochúťke. Zaujíma nás váš názor. Kde robia najlepšiu zmrzlinu v Rožňave?

Ilustračný obrázok k článku HLASUJTE za svojho favorita: Ktorá zmrzlina je v Rožňave najlepšia?
6
Galéria
Zdroj: TASR

Počas horúcich letých dní dobre padne schladenie v podobe jedného či niekoľkých kopčekov zmrzliny. Kým niektorí vsadia na klasiku, iní siahnu aj po menej tradičných príchutiach.

Zmrzliny s príchuťami od výmyslu sveta si môžete kúpiť aj v našom meste. Mnohí predajcovia ich vyrábajú podľa vlastného receptu. V našom meste sú zmrzlinárne a cukrárne situované v centre mesta. Síce ich počet vieme spočítať na jednej ruke ich kvalitu poznajú všetci. Cena zmrzliny sa v Rožňave drží približne na 50 centoch za kopček. Závisí, samozrejme, na druhu kornútku a počte kopčekov. Vtedy si za zmrzlinu priplatíme.

Hoci väčšina príchutí je všade rovnaká, chuťovo sa často líšia a aj mnohí Rožňavčania tak majú obľúbenú zmrzlináreň, kam radi chodievajú na mrazenú pochúťku. Ktorá je tá vaša? Hlasujte za vášho favorita!

V ankete pod textom môžete dať hlas svojmu favoritovi, jednej z 4 rožňavských zmrzlinární. Výsledky spoznáme v stredu, 22. júla, kedy o 12:00 ukončíme hlasovanie.

Chcete okrem regionálnych správ dostávať dôležité aktuálne informácie? Nájdete nás aj na FB Dnes24.

Foto: ilustračné

Zmrzlina
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM