Radka Deckerová Od Vás

Hľadanie talentov v Rožňave: Všetkých porazili mladí tanečníci

Cieľom tejto súťaže bolo podporiť mladé talenty z nášho gymnázia, veď prvou cenou bol mesačný pobyt v akejkoľvek krajine Európy.

Ilustračný obrázok k článku Hľadanie talentov v Rožňave: Všetkých porazili mladí tanečníci
Foto: Radka Deckerová

Dňa 29.11.2012 sa v rožňavskej Kongresovej sále uskutočnila Talent show Gymnázia Pavla Jozefa Šafárika. Zúčastnilo sa na nej 9 súťažiacich v rôznych kategóriách – tanec Katrin Micsinszká – Krisztian Fehérek, spev – Nikoleta Vodová, Chio Hedmeg, spev a gitara – Dávid Máté, Viktória Papp, gitara – Jakub Ferenc, maľba/kresba – Anita Szanková, hra na klavír – Daniel Mattoš, Veronika Vavrová. Show bola organizovaná Interact klubom pôsobiacom na gymnáziu v Rožňave pod vedením PaedDr. Evy Radótzyovej a za podpory Rotary klubu v Rožňave.

Študenti ukázali, že napriek náročnému štúdiu na gymnáziu, sa dokážu venovať aj svojim záľubám, a preto im patrí aj môj obdiv. Ale nielen môj, tlieskalo im aj 150 divákov, ktorí prišli súťažiacich povzbudiť. Boli to mamky, ockovia, babky, dedkovia, súrodenci i učitelia našich súťažiacich, ale aj široká verejnosť.

Zvíťazil tanečný pár Katrin Micsinszká – Krisztian Fehérek, ktorí sa z prvej ceny veľmi tešili a ja im k víťazstvu srdečne blahoželám.

Chcela by som zároveň vyjadriť poďakovanie a obdiv mojej kolegyni Eve Radótzyovej, ktorá založila a zároveň vedie Interact klub, ktorého náplňou sú rôzne charitatívne aktivity. Vedie študentov k úcte k starším, slabším i k svojim rovesníkom a venuje im množstvo svojho voľného času.

Na záver mi už zostáva len poďakovať za pomoc pri organizácii primátorovi mesta Rožňava a GRM Trade. Verím, že to nebola posledná takáto súťaž, a že budúci rok objavíme ešte viac talentov.

Zdroj: Tatiana Chocholová

Talent show  v Rožňave
3
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM