Peter Simon Krimi

Hasiči v akcii: Auto skončilo na streche v priekope!

Nepríjemná dopravná nehoda, pri ktorej ostalo auto prevrátené na streche v priekope. Na pomoc museli byť privolaní aj hasiči.

Ilustračný obrázok k článku Hasiči v akcii: Auto skončilo na streche v priekope!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Dopravná nehoda sa uskutočnila vo večerných hodinách pri vjazde do obce Krásnohorské Podhradie v smere zo Sorošky. Auto skončilo v priekope a prevrátené na streche.

"Udalosť sa stala 8. februára 2016 v čase približne o 18:30 hod. Po príjazde na miesto už bola posádka v počte dvoch osôb mimo motorového vozidla. Podľa zistení im z auta pomohol okoloidúcí príslušník vojenskej polície. Jednotka zasahovala s technikou MB ATEGO v počte traja príslušníci Hasičského a záchranného zboru v Rožňave,“ informuje veliteľ zásahu Petr Hanzlíček.

Počas vyprosťovania polícia odstavila dopravu v oboch smeroch. Na istý čas sa tak z oboch smerov vytvárali kolóny. Udalosť si našťastie nevyžiadala zranenie posádky. “Po príjazde na miesto zásahu sme na vozidle urobili protipožiarne opatrenia a následne sme vozidlo otočili na kolesá. Pomocou navijaku sme ho vytiahli na vozovku a umiestnili na neďaleké parkovisko," uviedol pre náš web veliteľ zásahu Petr Hanzlíček.

V našej galérii nájdete fotky zo zásahu hasičov.

Obrazom: Vozidlo skončilo v priekope
19
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM