Radka Deckerová Futbal

FUTBALOVÝ PREHĽAD: Výsledky a rozhovory zo stretnutí

Aj cez tento víkend sa ihriská zaplnili desiatkami hráčov z rôznych klubov nášho regiónu. Chcete vedieť ako dopadli jednotlivé zápasy? Pozrite si kompletný sumár futbalových rozhovorov a výsledkov...

VI. Liga KG (dospelí) – 5. kolo, 02.09.2012: Kr. Podhradie – M. Ida 3:1 Zoltán Breuer st: „Súper nás prekvapil útočnou hrou už od prvých minút lebo naši hráči už pravideľne ,,predriemu,, úvod zápasu. Prebudila nás až šanca súpera keď nastrelili tyčku našej brány. Aj prvý polčas sme mali prevahu, ale šance sme nepremenili. Hernú prevahu v druhom polčase sme zúžitkovali aspoň na strelenie troch gólov. Začal som sa obávať aby sa nezopakoval posledný domáci zápas keď sme z obrovskej prevahy a množstva šancí nakoniec prehrali. Chlapci každý zápas odmakajú za čo im patrí vďaka“. // Dobšina – Budimír 0:3 G. Hôrka – Koš. N. Ves 0:0 //Jednoznačne sme mali celý zápas v rukách. Nepremenili sme aj tie najvyloženejšie šance … súper, nás ohrozil raz dvakrát z brejkov. Nepodarilo sa nám skórovať v prvom polčase … čas sa krátil a boli sme čoraz netrpezlivejší … naša aktivita vyšla nazmar …vynechali sme aj penaltu ktorú Tóth nepremenil, bránkárovi pomohlo brvno … hostia si odvážajú cennýý bod … pre nás je strata dvoch bodov na domácom ihrisku neodpustitielná .. musíme sa vyvarovať takýchto chýb a premienať šance .. a ja vravím že ak by sme hrali zápas do rána gól by sme nestrelili .. chýbalo nám šťastie … prezradil o zápase Richard Szkokan.

G. Poloma – Kalša 1:0 V. Opátske „B“ – Ruskov 7:1 K. Bakša – Geča 0:0 Seňa – Ťahanovce 2:1

1.trieda 5.kolo 2.9.2012 o 15­.30 hod.: Kr.Dl.Lúka-Rož.Bystré 4:0 Adrián Szanisló: „Hostia pricestovali do Dlhej lúke zrejme po oslavách a tak i prvý polčas nevyznel z ich strany najlepšie. Spočiatku sa bránili nakopávaním dlhých lôpt na útočníkov, ktorí akoby nemali svoj den. Po aute Bodnára a hlavičkovom biliarde sa v 12 minúte dostala lopta k čižmárovi a ten svoju 3 šancu v zápase využil. Hru domácich upokojil opäť čižmár keď z 33 metgrov po priamom kope vymietol šibenicu Konczovej brány. Do polčasu mohol zvýšiť čižmár hlavou a zaváhal i po samostatnom úniku. v druhom polčase po prestriedaní sa osmelili aj hostia a hre očividne pomohlo nastúpenie Lenga. Svoje šance však Minčík ani Urban nevyužili a tak zákonnite trestali domáci. Konečne to začalo sypať Annovi a dvomi peknými strelami stanovil konečný stav zápasu. Hostia i napriek vysokej prehre zanechali sympatický dojem z herného prejavu“. Ján Urban ml.: „Súper nás počas celého zápasu prakticky k ničomu nepustil a ukázal svoju kvalitu a silu. Nám zápas nevyšiel a naviac pri dvoch góloch hralo s domácimi aj šťastie keď raz bola strela tečovaná našim hráčom a raz preletela celou obranou a nikto ju nedokázal odkopnúť a domáci pohodlne zakončili. Domáci potvrdili, že doma sú veľmi nepríjemný súper od ktorého sa body berú veľmi ťažko“.

Slavošovce-Drnava 2:2 Rudná-Dedinky 3:2 „Prvý polčas sme hrali pekne kombinačne, ako by povedal Branko Kurian: zo šlabikára…boli ešte zo 2 šance čo mohli skončiť gólom a bolo by rozhodnuté. Po polčase sme si mysleli, že už to máme vyhraté. Prestali sme hrať futbal, dedinky prebrali iniciatívu dostali sme dva lacné góly po nedorozumeniach v obrane. Našťastie potom Vlado unikol a bol skopnutý načo z penalty Laci spokojne premenil a už sme to dohrali do víťazného konca“, komentoval Ondrej Sanisló.

Bohúňovo-Dlhá Ves 2:0 Vyš.Slaná-Betliar 3:0 Brzotín-Vlachovo 3:1 Jablonov-Hrhov 5:0

2.trieda 5.kolo 2.9.2012 o 15­.30 hod.: Honce – Gem.Hôrka"B" 2:1 Začali sme hrať, asi až v 20 minúte keď sa nám zranila nová posila Čabi Ovary … do polčasu sme dali cenný gól z kopačky Jaroslava Strelku st.. Hrali sme dosť slabo Gemerská Hôrka mala množstvo šancí, z ktorých sa im podarilo vyrovnať na 1:1. Na záver sa ešte podarilo strelcovi prvého gólu upraviť na konečných 2:1 pre Honce. Zatiaľ najlepší súper akého sme mali, zhodnotil Peter Gere.

Pača-Niž.Slaná 4:1 Kružná-Čoltovo 3:1 Jovice-Kr.Dl.Lúka"B" 1:1 Kečovo-Ml.Brzotín 2:0 Štítnik-Rakovnica 1:0

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM