Peter Simon Šport

Futbalisti z Rožňavy v zápase proti Harichovciam: Domov jednoznačne s radosťou! FOTO

Hráči rožňavského MFK cestovali na svoj ďalší prípravný zápas. Svoje sily si zmerali s futbalistami z Harichoviec. Súperovi nedali žiadnu šancu. Domov prišli spokojní a hlavne s pekným výsledkom.

Ilustračný obrázok k článku Futbalisti z Rožňavy v zápase proti Harichovciam: Domov jednoznačne s radosťou! FOTO
14
Galéria
Zdroj: MFK Rožňava

Hráči MFK Rožňava súperovi nič nedarovali a rozvalcovali ho vysokým náskokom. Domov tak zo svojho štvrtého prípravného zápasu cestovali určte s nadšením. Ako priamo informoval futbalový klub na svojej oficiálnej stránke, v nedeľu 5. februára 2017 o 12:30 hod. odohrali naši chlapci svoj štvrtý prípravný zápas. „Na UT v Spišskej Novej Vsi nastúpili proti piatoligovým Harichovciam. Po veľmi dobrom výkone sme zaknihovali výrazné päťgólové víťazstvo,“ píše sa na stránke.

Svoje pocity po hre pre Rožňava24.sk prezradil strelec dvoch gólov Jaro Figúr.

FK Harichovce – MFK Rožňava 0:5 (0:3)

Góly: Figúr 2, Kovács, P. Gere, Munnich

Zostava MFK Rožńava: Pulen – Ďuriček, Korfanta, P. Gere, Babik – Figúr, Gallo, Ištok, M. Gere, Kovács – Petruk

Striedali: Greško, Sappanoš, Husár, Munnich

„Na zápas s Harichovcami sme cestovali v silnejšom zložení, v akom sme nastupovali do doterajších prípravných zápasov. Od úvodných minút sme boli v zápase lepším mužstvom. Aj napriek bojovnosti Harichoviec, sme si v úvode stretnutia vytvorili viacero šancí, a z jednej z nich sa nám podarilo streliť rýchly gól. Veľmi dobre sme bránili a súper v prvom polčase okrem jednej strely, výraznejšie neohrozil našu bránu. Nám sa do polčasu podarilo po pekných kombinačných akciách streliť ďalšie dva góly a do druhého polčasu sme nastupovali z pohodlným náskokom,“ hovorí Figúr.

Dodal, že v druhom polčase sa obraz hry veľmi nezmenil. „Naďalej sme dominovali a po viacerých šanciach sme pridali ďalšie góly. V tomto zápase sme skúšali viacero nových hráčov, ktorí sa ukázali vo veľmi dobrom svetle a veríme, že do jarnej časti niektorí z nich posilnia naše mužstvo,“ spresnil futbalista.

Obrazom: Muži vo svojom štvrtom prípravnom zápase porazili súpera z Harichoviec
14
Galéria
Zdroj: MFK Rožňava
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM