Radka Deckerová Futbal

FUTBAL OBRAZOM: Tabuľky, rozhovory, výsledky...

Tí čo ste nemali čas vycestovať niekde za futbalom cez víkend, máme tu pre vás kompletný prehľad výsledkov, tabuľku VI. ligy KG a dvoch okresných súťaží.

VI. Liga KG (dospelí) – 3. kolo, 19.08.2012: Budimír – M. Ida 5:2 Kr. Podhradie Koš. N. Ves 0:2 Dobšina – G. Poloma 2:1 ČK: Boroš

G. Hôrka – Ruskov 2:0 Prvých 15 min. v Gemerskej Hôrke bola len oťukávačka. Jedna veľká šanca sa zrodila v 6. minúte, ktorú domáci brankár s prehľadom vykril. To bolo zo strany súpera do polčasu všetko. Potom sa vytvoril tlak na súpera s množstvom šancí. Gól sa podarilo streliť až okolo 38 min. keď Skokan vtrhol do šestnástky v zápätí vystrelil. Jeho strelu brankár ešte stihol vyraziť pred Kovacsa, ktorý dokopol do prázdnej brány. Druhý polčas tiež v našej réžii, samozrejme s množstvom nevyužitých šancí. Nakoniec potvrdenie víťazstva po úniku Medveca a prihrávky pre Bodnara, ktorý skóroval do prázdnej. Veľmi slušný zápas v ktorom hosťujúci brankár podal nadštandardný výkon a tak súper nedostal debakel prezradil Klinko.

Geča – Kalša 1:1 V. Opátske „B“ – Ťahanovce 2:4 K. Bakša – Seňa 6:1

1.trieda 3.kolo 19.8.2012 o 16­.30 hod.:

Drnava-Rož.Bystré 5:0 Po vyrovnaných prvých minútach zápasu kedy sa mužstvá oťukávali a hľadali spôsob ako prekonať obranu prišli 3 veľké chyby v našej obrane, ktoré nekompromisne Drnava trestala. Po polčase sme chceli zo zápasom niečo spraviť, snažili sme sa hrať viac dopredu nakopávanými loptami a tlačiť sa do zakončenia no to bola voda na mlyn. Drnava, ktorá mala viac priestoru na zakončenie a premenila ďalšie dva šance na gól celkový výsledok hovorí jednoznačne v prospech Drnavy. Hra na oboch stranách nebola dobrá k čomu prispel veľmi ťažký a tvrdý terén povedal Urban ml..

Kr.Dl.Lúka-Dedinky 8:0 Zápas nováčika súťaže s vlaňajším víťazom 1.ky bol v réžii Jana Čižmára, ktorý strelil úctihodných 6 gólov. Hra domácich v úvode bola kŕčovitá a pozahadzovali minimálne 5 gólových šancí. Paradoxom bolo to že jedinú priamu strelu spoza 16 do polčasu vyslal Kováč. Domáci sa pokúšali prehusteným stredom prekonať obranu čo sa im do polčasu podarilo len raz keď sa presadil Čižmár. Ukľudňujúci 2 gól padol po štandardke Iča. Hostia mohli potrestať nemohúcnosť domácich ale z 3 brejkov skončila jediná ich strela na žrdi Bacsa. V druhom polčase sa hra upokojila keď Rigó z ovsajdovej pozícii zvýšil na 3–0. Potom sa už k slovu dostal Čižmár a 5 gólmi v slede stanovil výsledok zápasu. Domáci i napriek tomu sa prekonávali v zahadzovaní šancí a tým boli zhovievaví k súperovi, Szaniszló. ** Slavošovce-Dlhá Ves 0:1** Prvý polčas bol vyrovnaný, hralo sa v strede ihriska. Mali sme zo dve šance a takisto aj oni. Začiatok druhého polčasu vyšiel lepšie pre nás dali sme gól, no po góle sme sa stiahli a bránili sme výsledok: Súper nás zatlačil, no náš brankár vychytal všetko. Na konci zápasu sa hráčom Slavošoviec podarilo nastreliť ešte žrď našej brány, prezradil po zápase Beke.

Rudná-Betliar (preložené na 29.08.2012) Bohúňovo-Vlachovo 2:1 Vyš.Slaná-Hrhov 5:0 Brzotín-Jablonov 2:2

2.trieda 3.kolo 19.8.2012 o 16­.30 hod.: Plešivec-Niž.Slaná 3:1 Gem.Hôrka"B"-Čoltovo 1:0 Pača-Kr.Dl.Lúka"B" 3:0

Kružná-Ml.Brzotín 2:0 Nastupovali sme na zápas s jediným úmyslom vyhrať. Zápas tomu však až tak nenasvedčoval. Súperovi sa darilo hrať pekný futbal v poli ihriska no nám sa podarilo využiť šance, ktoré sme mali. Ako prvý rozvlnil sieť Ladislav Varga po prihrávke Szendyho. A posledný spomínaný zvýšil stav aj na konečných 2:0 kde po tŕme vŕme dokopol loptu do prázdnej brány,komentoval Kerekeš.

Jovice-Rakovnica 4:1 Kečovo-Štítnik 0:0

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM