Radka Deckerová Futbal

FUTBAL OBRAZOM: Rozhovory zo stretnutí ...

Aj cez tento víkend sa ihriská zaplnili desiatkami hráčov z rôznych klubov nášho regiónu. My vám prinášame z nich výpovede od hráčov, ktorý sa "bili" o víťazstvo.

[color=#ff0000]VI. Liga KG (dospelí) – 6. kolo, 09.09.2012[/color] Gemerská Poloma – V. Opátske „B“ 5:1 Michael Boroš: „Prvý polčas to bolo slabé z našej strany … dali sme gól z penalty no súper vyrovnal po štastnom góle … druhý polčas sme zapli … a dali sme gól na 2:1. Od toho momentu sa nám už v koncovke darilo a podarilo sa nám streliť ešte tri góly a upraviť stav na 5:1“.

[color=#ff0000]­1.trieda 6.kolo 9.9.2012 o 15­.30 hod.[/color] Rož.Bystré-Hrhov 3:0 Ján Urban ml.: „V domácom zápase sme chceli odčiniť prehru z Dlhej Lúky čo sa nám aj podarilo. Tempo zápasu však upadlo už v 20min, keď sme vyhrávali už 2 : 0 a uspokojili sme sa z výsledkom. Odzrkadlilo sa to na našej hre, začala viaznuť kombinácia, chýbala presnosť a nasadenie. Výsledok mohol byť oveľa vyšší ale zahodili sme množstvo vyložených gólových šancí. V druhom polčase sa obraz hry nezmenil a zápas sme dotiahli do víťazného konca“. ** Betliar-Brzotín 5:0** Roman Polyák: „Domáci boli o triedu lepší, vychádzali im kombinácie a čo strela to gól. My sme sa k ich bránke dostali dva možno tri krát. Dokonca ani náš brankár nemal svoj deň. Boli behavejší a my sme si nevedeli pomaly ani prihrať“.

Drnava-Rudná 5:0 Vlado Konček: „Do Drnavy sme prišli značne oslabení, čo sa odzrkadlilo aj na našom hernom prejave. Snažili sme sa vychádzať zo zabezpečenej obrany a súpera ohrozovať z brejkov, čo sa nám čiastočne darilo. Slabinou v tomto zápase sa ukázali štandartky, z ktorých nám súper strelil v prvom polčase 2 góly a tretí pridal po veľmi diskutabilnej 11 – tke a o zápase bolo prakticky rozhodnuté. Druhý polčas bol slabý z jednej či druhej strany, domáci kontrolovali vývoj zápasu a pridali ďalšie 2 góly, druhý po údajnej ruke, ktorú videl snaď len katastrofálne pískajúci rozhodca. Hráči Drnavy zaslúžene vyhrali, k čomu im dopomohol aj žalostný výkon rozhodcu, aký som v okresnej súťaži ešte nezažil“.

Jozef Rencsok: „Skoro celý zápas sme mali pod kontrolou, Rudnú sme nepustili do vážnejších šancí okrem jednej v 1. polč., keď po tečovanej strele lopta skončila na brvne našej brány a v 2. polč., keď sme nechali hráča pred našou bránou a ten prestrelil. Prvý gól padol po rohovom kope, keď som otvoril skóre hlavou. Druhý gól dal Bakoš do opustenej brány po prihrávke Mázika. Tretí gól padol po nariadenej penalte po faule na mňa, ktorú premenil Mázik. V druhom polčase zvyšoval skóre po samostatnom úniku Bulik. Piaty gól strelil Mázik z penalty po nariadenej ruke. Okrem gólov sme nepremenili ešte 3–4 čisté šance “.

Kr.Dl.Lúka-Slavošovce 7:1 Adrián Szanisló: „Domáci sa pustili do hostí s trojicou útočníkov a zrejme po dobrom výkone sa objavil po dlhej dobe v základnej zostave Gebe. Hostia sprvoti hrali zakríknuto a prvý šancu domácich Szaniszló minul. Strelecké hody načal Čižmár z 11 ky po faule na Szaniszla, o dve minúty neskôr Szaniszlo usmernil strelu ICsa za chrbát Karala. Hostia ožili po kontaktnom góle Gibu z priameho kopu keď na nerovnom teréne preskočila strela gólmana Bacsa. Nasledovala silná 10 minútovka hostí, ktorý mohli i vyrovnať ale Bacso bol tentoraz namieste. Na druhej strane sa osmeloval Anna, ktorý do prestávky stihol pridať 2 góly a polčasový stav uzavrel individuálnou akciou Gebe. V druhom polčase sa zranil Korintuš a domáci prestriedali a striedajúci hráč Zsila vsietil dva pekné góly. Výsledok z pohľadu hostí je ešte lichotivý nakoľko nebyť nepresnosti zrodilo by sa pravdepodobne dvojciferné víťazstvo domácich. Paradoxom je ale správanie sa istých fanúšikov domácich, ktorí i pri tom to vývoji sú nespokojní s hrou a nevhodným spôsobom osočujú hráčov…“.

[color=#ff0000]­2.trieda 6.kolo 9.9.2012 o 15­.30 hod.[/color] Honce-Pača 2:2 Čabi Ovary: **"Začiatok zápasu patril nám, Pača sa k lopte dostávala sporadicky…no z jedného protiútoku súper opečiatkoval brvno a náš brankár sa zranil. Do brány musel preto nastúpit Peter Gere…celý prvý polčas sme kontrolovali loptu, no ťažko sa kombinovalo na zlom teréne. Polčas 0:0 a začiatkom zápasu rozhodca vylúčil nášho kapitana Pasztora, keď si neudržal nervy na uzde..všetkému však predchádzal faul práve na spomínaného, kde mal byť súper vylúčený, no slabý výkon rozhodcu nám zjavne ukrivdil…Pača z dvoch protiútokov dala 2 góly. No nevzdali sme sa a v posledných 20tich minútach upravoval krásnym priamym kopom veterán Jaroslav Strelka st. stav na 2:2 :) ". **

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM