Radka Deckerová Futbal

FUTBAL OBRAZOM: Rozhovory z futbalových trávnikov

Aj cez tento víkend sa ihriská zaplnili desiatkami hráčov z rôznych klubov nášho regiónu. Chcete vedieť ako dopadli jednotlivé zápasy? Pozrite si sumár futbalových rozhovorov ...

[color=#ff0000]­1.trieda 8.kolo 23.9.2012:[/color] Rož.Bystré-Vlachovo 5:3 „Doma sme chceli potvrdiť 3 body zo Slavošoviec. Od úvodu sme boli lepším mužstvom a do polčasu sme viedli 3 :0. Po góle na 4 : 0 prišli striedania a mužstvo trocha stratilo koncentráciu a nasadenie čo využili hostia na skorigovanie stavu. V závere sme pridali a znova sme gólom potvrdili že body ostanú doma.“ povedal Ján Urban. ** Dlhá Ves-Jablonov 1:0** „Mali sme výborný vstup do zápasu, keď sme skórovali hneď z prvej akcie. Po góle sme pokračovali v dobrom bojovnom výkone no ďalšie naše šance ostali nevyužité. Hostia hrali kombinačne no ich akcie končili väčšinou pred našou šestnástkou. V prvom polčase ohrozili našu bránu len raz, keď po rohovom kope nás zachránila konštrukcia brány. V druhom polčase sme chceli rozhodnúť zápas no pokračovali sme v zahadzovaní šancí. V 60. minúte sme mali výhodu pokutového kopu po jasnom faule na nášho hráča, no Flander neuspel. Po nepremenenej penalte sme sa stiahli a bránili sme výsledok.Hostia sa snažili o vyrovnanie do poslednej minúty no vážnejšiu gólovú príležitosť si nevypracovali“ Gabriel Beke.

Drnava-Vyš.Slaná 4:2 „Zápas sa začal pre nás dobre, keď v úvode zápasu sme strelili dva góly, najprv Petro otváral skóre po skrumáži pred hosťujúcou bránou a potom Bulik po zlom odkope hosťujúceho obrancu tvrdou strelou ponad brankára zvyšoval na 2:0. Hosťom sa podarilo znížiť, ale do polčasu strelil Bulik svoj druhý gól a stanovil tak polčasový výsledok na 3:1. Druhý polčas začali hostia aktívnejšie, ale bez vážnejšej gólovej príležitosti. Na 4:1 zvyšoval opäť Bulik po prečíslení hosťujúcej obrany a na konečných 4:2 sa podarilo hosťom znížiť v závere zápasu“ komentoval Jozef Rencsok.

[color=#ff0000]­2.trieda 8.kolo 23.9.2012:[/color] Honce-Jovice 9:0 „Do zápasu sme nastupovali bez brankára na koľko je Gere pracovne odcestovaný v zahraničí, tak do brány nastúpil Jaroslav Strelka ml. Od začiatku zápasu sme diktovali tempo hry, Jovice sa prakticky k ničomu nedostali, prvý polčas sme dali 3 góly, aj keď sme zahodili ešte asi 3 ďalšie tutovky. Do druhého polčasu sme išli s cieľom ešte kus prikrášliť výsledok. Čo sa nám aj podarilo. Jovice až na 2 – 3 akcie v celom zápase nič nepredviedli. Ak sa im aj niečo naskytlo tak stroskotali na dobre chytajúcom Strelkovi ml. ktorého je ako brankára v 2. triede škoda :). Za pozornosť stoja 3 góly Strelku st. a 4 góly Kuzmu. V zápase sme mohli dať ešte 7 gólov, no ležernosť v zakončení nás pripravila o výhru vyšším rozdielom…“ Cabi Ovary.

foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM