Peter Simon Správy

FOTOREPORTÁŽ: Pozrite si prvé zábery z Rožňavského jarmoku

Predajcovia už rozkladajú svoj tovar a tešia sa na prvých záujemcov. Pripravili sme vám fotky z miesta.

Ilustračný obrázok k článku FOTOREPORTÁŽ: Pozrite si prvé zábery z Rožňavského jarmoku
29
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Rozlúčka s letom v Rožňave už tradične patrí Dňom mesta a jarmoku. Program tohtoročného hodovania je poriadne nabitý. Prípravy sú v plnom prúde.

Trhovníci už rozkladajú svoj tovar a prvý zvedavci sa hemžia po námestí. Oficiálne sa tohtoročné Dni mesta Rožňava otvoria až o 13-tej hodine popoludní, a predajný čas Rožňavského jarmoku dnes začína o 12:00 hod., no už v týchto chvíľach na Námestí baníkov, kde sú predajné stánky umiestnené, môžete stretnúť trhovníkov pri rozkladaní tovaru a aj zvedavých ľudí. Okrem toho sa už v plnom prúde pripravuje aj pódium.

Na predaj tu dostanete skutočne všetko. Od domácich potrieb, sladké aj slané pochutiny, oblečenie, nechýbajú ani pestrofarebné balóny, hračky, krásne výrobky z dreva, či kožušiny a mnoho ďalšieho. Ak vyhladnete, tak si môžete pochutnať na klobáskach, pečenom mäse, či burčiaku. Už o desiatej hodine ráno bolo námestie plné a my sme boli pri tom.

Začínajúcu atmosféru tohoročných osláv mesta Rožňava si môžete prezrieť v našej galérii.

Dni mesta a Rožňavský jarmok budú prebiehať v dňoch 13. až 15. septembra 2018.

Ako informuje radnica, Rožňavský jarmok sa uskutoční v dňoch 13. – 14. – 15. septembra 2018 na Námestí baníkov a časti Ulice Šafárikovej v Rožňave s predajnou dobou – 13. 9. 2018 od 12.00 hod. do 24.00.hod., 14. 9. 2018 od – 8.00 hod. do 24.00. hod., a v posledný deň od 8.00 hod. do 18.00.hod.

Obrazom: Jarmočníci v Rožňave už rozkladajú svoj tovar
29
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM