Peter Simon Rôzne

FOTOREPORTÁŽ: Janko Kulich & Kolegium a Alte Stein rozohrali Dobšinú

V rámci Kultúrneho leta 2017 Mesta Dobšiná vystúpila priamo na ploche námestia folk-rocková formácia Janko Kulich & Kolegium. To však nebolo všetko.

Ilustračný obrázok k článku FOTOREPORTÁŽ: Janko Kulich & Kolegium a Alte Stein rozohrali Dobšinú
13
Galéria
Foto: Juraj Karika

Podujatie sa uskutočnilo v piatok, 11. augusta od 19:30 hod. Hudobným spracovaním ich piesní, ktoré sú okorenené bohatou textárskou výbavou pochádzajúcou z vlastnej dielne zaujali nejedného diváka, za čo boli neraz odmenení potleskom. Zoskupenie sa netajilo tým, že sa im v Dobšinej páči a počas vystúpenia aj formou vtipných prirovnaní a poznámok rozosmiali publikum.

Okrem toho sa obyvatelia mestečka pri Rožňave mohli tešiť na ďalšiu dávku muziky. V nedeľu, 13. augusta od 18:00 hod. sa na ploche námestia predstavila v rámci Kultúrneho leta 2017 aj domáca skupina Alte Stein.

Tá formou overených hitov 20. storočia navodila výbornú atmosféru medzi obecenstvom, ktoré si spolu so skupinou neraz zaspievalo svoj obľúbený hit. Skupina Alte Stein podľa slov ich členov nemá striktne vyhradený hudobný žáner a na svojich vystúpeniach sa snaží dať do interpretácie známych československých hitov kus svojského prevedenia.

Zdroj: mestodobsina.sk

Obrazom: Janko Kulich & Kolegium a Alte Stein rozohrali Dobšinú
13
Galéria
Foto: Juraj Karika
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM