Aktualizované Peter Simon Krimi

FOTO: Zrážka osobného auta a kamióna pri Vlachove

Na ceste medzi Dobšinou a Vlachovom sa zrazil kamión a osobné auto. Hasiči pri zásahu museli odčerpať stovky litrov nafty z havarovaného nákladného vozidla. Cesta bola na niekoľko hodín uzavretá.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Zrážka osobného auta a kamióna pri Vlachove
14
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Dopravná nehoda osobného auta a kamióna sa stala na úseku medzi mestom Dobšiná a obcou Vlachovo. Na mieste zasahovali záchranné zložky a polícia. Kamión po nehode ostal skrížený cez cestu, osobné auto o niekoľko metrov ďalej v priekope. Keďže nákladiak blokoval oba jazdné pruhy, cesta sa úplne uzavrela.

Polícia dopravu smerujúcu na Dobšinú a opačne odkláňala cez Hnilec.

Na mieste zasahovali traja hasiči na jednom vozidle z Dobšinej. Tí okrem poskytovania prvej pomoci posádkam vozidiel následne zachytávali a odčerpávali pohonné hmoty z kamióna. Následne si hasiči na pomoc zavolali ešte jedno vozidlo.

„V okrese Rožňava včera (2.10.) krátko pred 10. hodinou 53-ročný vodič z okresu Zvolen, ktorý viedol nákladné motorové vozidlo zn. Volvo s návesom v smere od mesta Dobšiná na obec Vlachovo (okr. Rožňava), pravdepodobne dostal s vozidlom šmyk a následne prešiel do protismeru, kde časťou návesu zachytil protiidúce vozidlo zn. Škoda Felícia, s ktorým 20-ročný muž z okresu Rožňava smeroval k obci Vlachovo,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach, Lenka Ivanová.

„Pri dopravnej nehode utrpel podľa predbežnej lekárskej správy vodič nákladného motorového vozidla ťažké zranenia, vodič a 4 spolujazdci z vozidla zn. Škoda Felícia utrpeli ľahké zranenia. Požitie alkoholických nápojov nebolo zistené ani u jedného z vodičov. Predbežná škoda na vozidlách bola vyčíslená na 9 300 eur,“ doplnila Ivanovná.

Obrazom: Dopravná nehoda pri Vlachove
14
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM