Aktualizované Peter Simon Krimi

FOTO z miesta: Pri Brzotíne sa zrazil kamión a dodávka

Na mieste zasahovali záchranné zložky a polícia. Pri nehode sa zranil vodič dodávky. Záchranári ho previezli do rožňavskej nemocnice.

Ilustračný obrázok k článku FOTO z miesta: Pri Brzotíne sa zrazil kamión a dodávka
7
Galéria

Na križovatke pri Brzotíne sa zrazil kamión s dodávku. Na miesto ihneď vyrážali záchranné zložky aj polícia, ktorá dokumentovala okolnosti zrážky. Hasiči na mieste nehody zasahovali na jednom vozidle v počte troch príslušníkov Hasičského a záchranného zboru v Rožňave.

„Jednalo sa o zrážku nákladného vozidla a dodávky v križovatke do obce Brzotín. Pri nehode bol zranený vodič dodávky. Vodiča z dodávky odviezla zdravotná služba do nemocnice v Rožňave. Naša jednotka vytýčila miesto nehody a vykonala protipožiarne opatrenia a opatrenia na zamedzenie úniku ropných produktov. Z vozidiel neunikali žiadne prevádzkové kvapaliny. Po zaprotokolovaní nehody sa vozidlá svojpomocne premiestnili mimo jazdné pruhy na vozovke. Následne jednotka očistila vozovku od trosiek a črepov,“ doplnil pre Rožňavu24.sk veliteľ zásahu.

Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová, k dopravnej nehode došlo dňa 19. februára 2019 o 15:45 hod., kedy vodič /52/ z Maďarska viedol motorové vozidlo zn. Renault Traffic v smere od Plešivca na Rožňavu.

„Pričom podľa doterajších zistení v križovatke na obec Brzotín nedal znamenie o zmene smeru, prudko odbočil doľava a nákladné vozidlo zn. IVECO, ktoré išlo v rovnakom smere za Renaultom Traffic, a ktorého vodič nedokázal dobrzdiť, došlo k nárazu,“ uviedla Mésarová.

Následne doplnila, že dopravnú nehodu realizujú príslušníci oddelenia dopravných nehôd Okresného riaditeľstva PZ v Rožňave. „Bližšie okolnosti sú predmetom objasňovania. Na vozidlách škoda predbežne vyčíslená na cca 6 000 eur,“ uviedla na záver.

Obrazom: Dopravná nehoda pri Brzotíne
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM