Peter Simon Krimi

FOTO z miesta nehody na Soroške: Vodič sa zachoval prinajmenšom zvláštne

Rušné chvíle rožňavských hasičov a policajtov. Na Soroške došlo k zrážke. Pozrite si informácie od polície.

Ilustračný obrázok k článku FOTO z miesta nehody na Soroške: Vodič sa zachoval prinajmenšom zvláštne
3
Galéria

Rozruch na známej Soroške. V nedeľu, 7. januára, vo večerných hodinách tam došlo, podľa policajnej správy, k dopravnej nehode. Auto skončilo v múre. Na mieste zasahovali policajti aj hasiči. Premávka bola počas dokumentovania zrážky čiastočne uzavretá, keďže sa zdemolované auto nachádzalo v jednom jazdnom pruhu a tvorilo tak prekážku.

„Podľa predbežných informácií viedol vodič vozidlo zn. Citroen C4 v smere od Košíc na mesto Rožňava, pričom na Soroške pravdepodobne dostal šmyk, prešiel do protismeru a narazil do múrika,“ tvrdí hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Košiciach, Lenka Ivanová.

Spolujazdec bol pred príchodom hasičov už mimo vozidla a ošetrilo ho zdravotníci. Šofér však chýbal. Po okolí ho hľadala polícia, policajný pes aj hasiči. „Vodič po nehode na mieste nezotrval a z miesta nehody ušiel,“ doplnila hovorkyňa polície.

„V uvedenom prípade sa vodič dopustil priestupku proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky a za nezotrvanie na mieste dopravnej nehody mu hrozí zákaz činnosti viesť motorové vozidlá na dobu až 5 rokov a finančná sankcia od 300 do 1 300 eur,“ doplnila Ivanová.

Príčiny dopravnej nehody, okolnosti i miera zavinenia tejto dopravnej nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Obrazom: Nehoda na Soroške
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM