Aktualizované Peter Simon Krimi

FOTO z miesta: Nehoda pri Rožňave, auto na streche, vodička skončila v nemocnici!

Podľa informácií z operačného strediska skončilo auto na streche mimo cesty, sedieť v ňom mala jedna osoba.

Ilustračný obrázok k článku FOTO z miesta: Nehoda pri Rožňave, auto na streche, vodička skončila v nemocnici!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Ako informovalo Operačné stredisko Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Rožňave, k nehode, pri ktorej skončilo osobné auto mimo cesty na streche, malo dojsť vo štvrtok (5. mája) v poobedných hodinách v tesnej blízkosti nášho mesta.

Na mieste udalosti zasahovali dvaja príslušníci HaZZ s jedným vozidlom. Okrem toho okolnosti nehody dokumentovala polícia.

„Po príchode na miesto udalosti sme zistili, že sa vozidlo nachádza v priekope na streche. Vodičku auta pred našim príchodom z vozidla vyslobodila okoloidúca policajná hliadka. Do príchodu zdravotníkov sme zranenej osobe poskytli predlekársku prvú pomoc. Následne ju záchranári previezli do nemocnice v Rožňave,“ informoval službukonajúci hasič z operačného strediska, Petr Hanzlíček.

Ako dodal, príslušníci Hasičského a záchranného zboru v Rožňave na vozidle vykonali protipožiarne opatrenia a prieskum na možný únik ropných látok, ktorý sa ale nepotvrdil.

„47-ročná vodička z Rožňavského okresu viedla osobné motorové vozidlo zn. Ford po štátnej ceste I/67 v smere od Plešivca na Rožňavu, pričom v pravotočivej zákrute pravdepodobne neprispôsobila rýchlosť jazdy vozidla stavu a povahe vozovky a svojim schopnostiam, v dôsledku čoho dostala šmyk. Vozidlo stočilo v smere hodinových ručičiek, pričom zišlo mimo vozovku, kde sa prevrátilo na strechu. Vodička pri nehode utrpela ľahké zranenia, požitie alkoholu u vodičky zistené nebolo, škoda na vozidle cca 1.000 eur,“ spresnila okolnosti nehody hovorkyňa košickej polície, Jana Mésarová.

Obrazom: Auto skočilo na streche
6
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM