Peter Simon Futbal

FOTO, VIDEO: Rožňava podľahla na domácej pôde Veľkému Horešu

Klub futbalistov SP MFK Rožňava privítal na domácom trávniku hráčov z Veľkého Horešu. I napriek jasnému cieľu sa Rožňavčanom nepodarilo skórovať.

Ilustračný obrázok k článku FOTO, VIDEO: Rožňava podľahla na domácej pôde Veľkému Horešu
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Včera sa na domácom trávniku odohral ďalší zápas jarnej časti štvrtoligového klubu SP MFK Rožňava proti Družstevníku Veľký Horeš, ktorý je momentálne na čele tabuľky. Aj keď hráči z Rožňavy po peknom vstupe do jarnej časti, kde po trojzápasovej sérii bez prehry, vstupovali do včerajšieho súboja s veľkými ambíciami, napokon po chybách inkasovali góly a stratili tri body.

„Škoda prvého polčasu,lebo boli sme o niečo lepší. Bohužiaľ, jedna individuálna chyba na konci prvého polčasu a bol z toho gól takpovediac do šatne. Mužstvo to narušilo a hlavne hneď na začiatku druhého polčasu, opäť individuálna chyba a bolo 0:2. To nás položilo, hra z našej strany bola zlá. Nedokázali sme sa koncentrovať na hru v ktorej chýbala presnosť pri rozohrávaní. Už sme to neboli my. Snažili sme sa, ale už to nebola naša hra. Súper mal ešte šance no my sme vyšli naprázdno. Dve individuálne chyby rozhodli o výsledku,“ uviedol pre SP MFK Rožňava tréner Branislav Kuzma.

„Momentálne sme všetci sklamaní, ale verím, že to postupne prejde. Hrali sme proti kvalitnému a skúsenému súperovi, ktorý ma cieľ postúpiť do 3.ligy. Ako v každom zápase, aj dnes sme chceli vyhrať, no nepodarilo sa. V prvom polčase sme ešte držali krok a hrali vyrovnanú partiu. Vytvorili sme si nejaké pološance. Škoda, že sa nám nepodarilo skórovať,“ uviedol pre náš web futbalista Filip Kovács.

Ako nás ďalej informoval, súper hrozil hlavne po štandardoch. „Takýto zápas je o prvom góle. My sme ho nedali a pykali sme za to gólom do šatne,“ uviedol Kovács.

Na začiatku druhej štyridsaťpäť minútovky súperi darovali domácim hráčom druhý gól, odvtedy mal Horeš zápas pod kontrolou a bolo v podstate rozhodnuté. „Ideme ďalej. Kvôli jednému prehratému zápasu nemôžeme mať hlavy dole, musíme sa poučiť a nabudúce urobiť pre víťazstvo viac,“ prezradil na záver futbalista Filip Kovács.

SP MFK Rožňava – Dr. Veľký Horeš 0:2 (1:0)
Zostava: Šalamon, Korfanta, P. Gére, Roth, Kudela, Strelka, Havko, Mészner, Figúr, F. Pollák, Kovács
Striedali: D. Gére, Milata, Sappanoš

Pozrite si fotky a videozostrih zo zápasu SP MFK Rožňava – Družstevník Veľký Horeš v našej galérii.

SP MFK Rožňava VS Družstevník Veľký Horeš 0:2
1
Galéria
SP MFK Rožňava VS Družstevník Veľký Horeš
23
Galéria
Foto: Peter Simon
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM