Peter Simon Kultúra

FOTO, VIDEO: Kandráčovci predviedli svoj talent pred vypredaným hľadiskom

V našom meste odohrali svoj repertoár známi Kandráčovci. Okrem kvalitnej hudby počas koncertu odzneli aj vtipné poznámky a príhody zo života hudobníkov. O záujme tohto vystúpenia v našom meste nasvedčoval aj fakt vypredanej sály. Pozrite si na fotkách a video zostrihu atmosféru vystúpenia.

Ilustračný obrázok k článku FOTO, VIDEO: Kandráčovci predviedli svoj talent pred vypredaným hľadiskom
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Opäť sa raz potvrdilo, že ľudová pieseň má veľmi veľa priaznivcov aj u nás na pôde Gemera.

Vypredaná divadelná sála OKC v Rožňave, kde vládla skvelá atmosféra, privítala v piatok 6. novembra 2015 so začiatkom od 19:30 hod. známe zoskupenie hudobníkov pod názvom Kandráčovci. Samozrejme nechýbali ani hostia, ako Monika Kandráčová, Tereza Madzáková, známa z hudobnej súťaže a Marianna Železná. Veľmi milým spestrením vystúpenia boli vtipné príhody a zážitky Ondreja Kandráča, ktorý do celého priebehu podujatia vniesol príjemnú atmosféru a pohodu. Na doskách divadla tak nechýbal tanec a krásny spev, skvelé vystupovanie a bezprostredný prístup muzikantov.

Hľadisko burácalo, spievalo, tlieskalo. Počas takmer dvoch hodín si prítomní vypočuli niekoľko desiatok ľudových piesni ĽH Kandračovci. Domov tak všetci odchádzali s dojmami, ktoré hriali. Diváci si vystúpenie a samotný koncert pochvaľovali.

Pozrite si v našej galérii zaujímavé fotky a video zostrih z koncertu v Rožňave :)

V Rožňave koncertovali známi Kandráčovci - zostrih
1
Galéria
Obrazom: Koncert - Kandráčovci v Rožňave
19
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM