Peter Simon Od Vás

FOTO: Strašidlá na rožňavskom gymnáziu, študenti si užili deň plný zábavy

Na Gymnáziu Pavla Jozefa Šafárika v Rožňave sa konal nezabudnuteľný deň plný strachu, zážitkov, ale aj zábavy. Pedagógovia pripravili študentom pravý halloweensky deň. Pozrite si fotky!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Strašidlá na rožňavskom gymnáziu, študenti si užili deň plný zábavy
Zdroj: Dnes24.sk

Dňa 28. októbra 2015 sa na Gymnáziu P. J. Šafárika v Rožňave konal halloweensky deň a prebiehala aj súťaž o najlepšiu masku školy. Celý deň sa niesol v príjemnej atmosfére ako počas prestávok, tak i na hodinách. Veď niet divu, keďže sa v tento deň na celej škole neskúšalo, čo si pochvaľovali všetci študenti.

Väčšina z nich prišla do školy v ranných hodinách vyobliekaná a vymaľovaná tak, aby naháňali strach. Keďže si veľa ľudí dalo na svojej halloweenskej maske záležať, hodnotenie bolo náročné. „Veľmi nás potešilo, že do tejto akcie sa zapojili nie len mladšie, ale i maturitné ročníky. Snažili sme sa vybrať a oceniť tie najlepšie masky z rôznych ročníkov. Každú kvalitnú masku sme si zapísali a odfotografovali. O výhercoch nám pomohla rozhodnúť pani profesorka Görgeyová,“ uviedla spoluorganizátorka podujatia, študentka Vanda Hanuštiaková.

Ako ďalej doplnila, pri vyhodnocovaní porotcovia museli zohľadniť nie len strašidelnosť, ale tiež originalitu a kvalitné prevedenie kostýmov. Počas veľkej prestávky pedagogička gymnázia Soňa Kostková, organizátorka súťaže o najlepšiu masku, celý deň vyhodnotila a najlepších odmenila. Študenti odchádzali na prázdniny s úsmevom, dobrou náladou a samozrejme s pomaľovanou tvárou vo svojej maske.

V našej galérii nájdete originálne a zaujímavé strašidelné výtvory študentov gymnázia v Rožňave!

Foto: Martina Spišáková

Obrazom: Halloweensky deň na gymnáziu v Rožňave
24
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM