Aktualizované Peter Simon Krimi

FOTO priamo z miesta požiaru: Hasiči z Rožňavy v akcii!

Hasiči z nášho mesta smerovali k požiaru rodinného domu. Prečítajte si prvé informácie.

Ilustračný obrázok k článku FOTO priamo z miesta požiaru: Hasiči z Rožňavy v akcii!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Dnes poobede smerovala jednotka hasičov z Hasičského a záchranného zboru v Rožňave k požiaru rodinného domu v obci Betliar. Tam podľa informácií majiteľa horela zadná časť domu, ktorá slúžila ako kuchyňa. Privolaný hasiči ihneď začali s likvidáciou ohňa, avšak museli dávať pozor aj na plynové nádoby, ktoré sa v miestnosti nachádzali. Okrem toho sa v celom dome rozšíril hustý dym. Príslušníci Hasičského a záchranného zboru z nášho mesta preto museli zasahovať v dýchacích maskách.

„Išiel som si prihrievať obed na dvojitom malom plynovom sporáku. Medzi tým som si šiel po kávu a zabudol som vypnúť plyn na sporáku. Následne nastal menší výbuch plynovej bomby a už to horelo. Najprv som sa pokúšal oheň zahasiť sám ale nevedel som si poradiť, tak som kričal žene, nech volá hasičov,“ uviedol majiteľ domu Béla.

„Boli sme privolaní k požiaru kuchyne v rodinnom dome v obci Betliar. Po príchode na miesto určenia sme zistili, že horí zadná časť rodinného domu. V priestoroch, kde horelo sa nachádzali propán – butánové fľaše. Lokalizáciu a následnú likvidáciu požiaru sme vykonali vysokým tlakom vody. Pri hasení bolo nutné použiť aj dýchacie prístroje. Následne som požiadal o ďalšie vozidlo na doplnenie hasebnej látky. Po požiari sa priestory prekontrolovali termokamerou,“ uviedol pre náš web veliteľ zásahu Róbert Dókus.

Pozrite si v našej galérii zásah hasičov pri požiari v obci Betliar.

Obrazom: V Betliari vypukol požiar
21
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM