Peter Simon Správy

FOTO: Finalistku speváckej súťaže na námestí vítali stovky fanúšikov

Počas voľna medzi jednotlivými súťažnými kolami Karmen navštívila svoje rodné mesto, kde ju s hrdosťou na Námestí baníkov s aplauzom privítalo množstvo fanúšikov, priateľov a priaznivcov.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Finalistku speváckej súťaže na námestí vítali stovky fanúšikov
20
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Známa Rožňavčanka Karmen Pál- Baláž (20) počas voľna medzi jednotlivými súťažnými kolami nezabudla ani na svojich fanúšikov a navštívila svoje rodné mesto, kde ju s hrdosťou na Námestí baníkov a aplauzom privítalo množstvo priateľov a priaznivcov, ktorých neodradilo ani sychravé počasie. Podujatie moderoval Róbert Kobezda z Mestského divadla Actores Rožňava.

Ako informovala Lucia Kerekešová z Odboru školstva, kultúry, mládeže a športu v našom meste,stretnutie speváčky s fanúšikmi pripravilo mesto Rožňava dňa 5. júna 2018 v severnej časti Námestia baníkov. „Zástupca primátora Mgr. Dionýz Kemény a vedúca odboru školstva, kultúry, mládeže a športu PaedDr. Janka Mičudova jej poďakovali za úspešnú reprezentáciu mesta v televíznej súťaži . Karmen potešili aj voňavou kyticou kvetov a ako talizman pre šťastie dostala plyšového medvedíka,“ doplnila Kerekešová.

V tomto ročníku súťaže sa tak Karmen Pál-Baláž (20) stala jediným finalistom zo Slovenska. Porotu ohúrila už v samom začiatku speváckej súťaže. Svojim hlasom sa prebojovala až do finále, ktoré bolo tento rok v kompletne ženskom zložení. Umiestnila sa na krásnom treťom mieste.

O víťazovi tohtoročnej speváckej súťaže sa rozhodlo v nedeľu, 10. júna 2018.

Obrazom: Finalistka speváckej súťaže, Karmen v Rožňave
20
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM