Peter Simon Správy

FOTO: Dni mesta Dobšiná 2018 zahájili pouličným behom

Program tohtoročných dní mesta je viac než zaujímavý. Po uliciach Dobšinej behalo približne 400 ľudí.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Dni mesta Dobšiná 2018 zahájili pouličným behom
26
Galéria
Foto: Mária Rybárová

Dni mesta Dobšiná už tradične otváral Beh ulicami mesta. Tento rok to bol už 23. ročník a zúčastnili sa ho stovky nadšencov športu.

V dňoch 16. – 20. mája 2018 sa v Dobšinej konajú Dni mesta. Okrem zaujímavých výstav, udeľovania ocenení sa návštevníci môžu tešiť aj na remeselnícky jarmok, či bohatý kultúrny program v ktorom vystúpia folklórne skupiny z okolia, a aj známe hudobné formácie, ako napríklad Árpy Farkaš Trio, Massriot a Robo Šimko, či známy Vidiek. Kompletný program na všetky dni nájdete TU.

„Mesto Dobšiná, Komisia školstva, telovýchovy a športu pri MsZ v Dobšinej, Centrum voľného času detí a mládeže v Dobšinej usporiadali v rámci Dní mesta Dobšiná – 16. mája 2018, 23. ročník BEHU ULICAMI MESTA. V tomto roku sa behu zúčastnilo vyše 400 bežcov v 16 – tich kategóriách od škôlkarov po dôchodcov. Pretekov sa zúčastnili bežci z Dobšinej, Rejdovej, Vyšnej Slanej, Gemerskej Polomy a z Nižnej Slanej. Počasie nám napriek predpovediam prialo a všetci sme sa tešili z krásneho športového zážitku. Víťazom blahoželáme a všetkým ďakujeme za účasť,“ informovala Mária Rybárová.

Zdroj: mestodobsina.sk

Obrazom: Dni mesta Dobšiná 2018 zahájili pouličným behom
26
Galéria
Foto: Mária Rybárová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM