Peter Simon Správy

FOTO: Deti prázdninovali aj v Baníckom múzeu v Rožňave

Banícke múzeum v Rožňave, kultúrne zariadenie Košického samosprávneho kraja, prichystalo pre všetkých prázdninujúcich žiakov podujatie Jarné prázdniny v Baníckom múzeu.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Deti prázdninovali aj v Baníckom múzeu v Rožňave
6
Galéria
Zdroj: Banícke múzeum Rožňava

Podujatie sa uskutočnilo v dňoch 19. a 21. februára 2019 o 15:00 v areáli Zážitkového centra Sentinel v Rožňave.

„O podujatie mala záujem takmer päťdesiatka návštevníkov. Program pozostával z dvoch častí. Najprv si malí návštevníci s rodičmi mohli vychutnať komentovanú prehliadku Expozície prírody Slovenského krasu a priľahlých oblastí, ktorá je aktuálne vynovená o autentické zvuky cicavcov a vtákov, ktoré sa v nej nachádzajú,“ informoval Róbert Šimko, manažér kultúry z múzea.

Ako doplnil, v druhej časti programu sa deti presunuli do prednáškovej miestnosti v Zážitkovom centre Sentinel, kde pre nich pracovníci Baníckeho múzea v Rožňave prichystali tvorivé dielne na tému „Vtáčiky v zime“. Deti z múzea odchádzali s novými zážitkami a vlastnoručne zhotovenými ozdobnými krmítkami pre vtáčiky.

V Zážitkovom centre Sentinel, ako aj v ostatných prevádzkach Baníckeho múzea v Rožňave, je v tomto kalendárnom roku naplánovaných viacero zaujímavých podujatí a aktivít pre širokú verejnosť, o ktorých Vás budeme radi a včas informovať.

Obrazom: Deti prázdninovali aj v Baníckom múzeu v Rožňave
6
Galéria
Zdroj: Banícke múzeum Rožňava
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM