Peter Simon Rôzne

FOTO a VIDEO: Dobšinský kopec a okolie v zimnom šate

Kým to v Rožňave vyzerá na nefalšované jesenné počasie, o niekoľko kilometrov ďalej, na Dobšinskom kopci a v Stratenej narazíte na pravú zimu aj so snehom. Pozrite si fotky a video :)

Ilustračný obrázok k článku FOTO a VIDEO: Dobšinský kopec a okolie v zimnom šate
22
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Hory okolo Rožňavy sa vyfarbili do biela. Výnimkou nie je ani Volovec, a Dobšinský kopec a jeho okolie. V Stratenej dokonca natrafíte aj na snehovú nádielku. Pozrite si, ako to tam vyzerá.

Ak si nájdete trošku času, tak zájdite do neďalekého Slovenského raja, kde okrem pravej zimy môžete zažiť prijemne prežité okamihy plné zábavy.

My sme sa do kútov Slovenského raja vybrali v nedeľu, 26. novembra 2017 v popolud­ňajších hodinách. Až po vrchol Dobšinského kopca cesta z nášho mesta pripomínala upršané jesenné počasie. Pri odbočke na Dedinky však už natrafíte aj na sneh a okolie pripomína krásnu zasnežnú krajinu. Naša cesta pokračovala do Stratenej a na Stratenskú pílu, kde sa to hemžilo turistami a rodinkami s deťmi. Príroda je v celom raji úchvatná a na romantickú prechádzku ako stvorená :)

Pozrite si v našej galérii desiatky fotiek a videoDobšinského kopca a okolia v krásnom zimnom šate :)

Zasnežené ihličnaté stromy a biela krajina nabudzuje pravú zimnú atmosféru. Pozor si však musia dávať vodiči, cesty boli síce odhrnuté a posypané, avšak môže dôjsť k šmyku. Teplota bola v okolí Stratenej počas dňa tesne nad nulou.

Video: Peter Simon / Zdroj: Facebook
Obrazom: Okolie Dobšinského kopca v zimnom šate
22
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM