Peter Simon Rôzne

FOTKY, za ktoré by sa nehanbil ani profesionálny fotograf: Rožňavčanka sa vybrala na prechádzku, zhotovila krásne zábery

Ešte šťastie, že mala mladá Rožňavčanka pri svojom výlete so sebou fotoaparát. Z jej prechádzky so psom v prírode vznikli úžasné zábery.

Ilustračný obrázok k článku FOTKY, za ktoré by sa nehanbil ani profesionálny fotograf: Rožňavčanka sa vybrala na prechádzku, zhotovila krásne zábery
Foto: Evolet Uliczaiova / Zdroj: Dnes24.sk

Náš Gemer skrýva mnoho krás, zaiste netreba znova a znova opakovať. Mnohými je i tak stále neprebádaný. Prinášame vám novú inšpiráciu v podobe čerstvých fotografií z lokality, ktorú však pozná každý obyvateľ nášho mesta. Pozrite, čo všetko sa dá vidieť počas jediného dňa.

Naša čitateľka Evolet Uliczaiová z Rožňavy nám do redakcie zaslala fotky, za ktoré sa nemusí hanbiť ani profesionálny fotograf. Jej zábery zo známej lokality neďaleko nášho mesta vznikli pri prechádzke. Na desiatich úchvatných fotkách vidieť všetko, čo spríjemní deň. Lokalitu pri obci Kružná, presnejšie Kružniaské jazerá, zachytila svojim aparátom v netradičnom ponímaní.

Čerešničkou na torte je naše mesto, ktoré sa ukazuje v pozadí krás prírody a známy hrad Krása Hôrka zas statočne ochraňuje Gemer. Okrem toho všetkého na fotkách nájdete aj bezstarostného bociana pri oddychu na lúke.

Obrazom: Fotky, ktoré musíte vidieť
10
Galéria
Foto: Evolet Uliczaiova / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM