Peter Simon Šport Správy

Famózne úspechy malého klubu z Dobšinej: Cenné umiestnenia aj z Majstrovstiev sveta!

Klub Fitness Calisto Dobšiná môže byť na svojich členov právom hrdý. Po náročnej príprave na pretekoch, je tu v závere roka vytúžená odmena.

Ilustračný obrázok k článku Famózne úspechy malého klubu z Dobšinej: Cenné umiestnenia aj z Majstrovstiev sveta!
Zdroj: mestodobsina.sk

Oddiel fitness Calisto Dobšiná hodnotí svoju sezónu 2016 ako veľmi úspešnú. Aj keď je ich oddiel v porovnaní s ostatnými malý, o to sú vo veľkej konkurencii víťazstvá krajšie a cennejšie.

Ako informovali v správe, celoročná príprava pretekárov je veľmi náročná po časovej a finančnej stránke, no najmä po zdravotnej. „Sme veľmi radi, že tento rok bol bez zranení. Dobšinský oddiel v roku 2016 reprezentovali už skúsení ostrieľaní pretekári, a to Mirka Herčková, Tomáš Gazdík, Štefan Remiáš a Marek Lipták, za čo im patrí veľké poďakovanie,“ píše sa v bilančnej správe klubu.

Radi by však vyzdvihli popri rôznych pohárových súťažiach s pódiovými umiestneniami aj tie najcennejšie nedávne umiestnenia, a to prvé miesta Mirky a Tomáša na Medzinárodných majstrovstvách Slovenska WPC v Bratislave a cenné druhé miesto Tomáša a tretie miesto Mirky na Majstrovstvách sveta v silovom trojboji a tlaku na lavičke WUAP v Nemeckom Herzbergu.

Pevne veria, že sa im budúci rok bude opäť dariť, že sa im znovu podarí v spolupráci s mestom Dobšiná zorganizovať ďalší ročník Medzinárodnej pohárovky v Dobšinej, ktorá sa teší čoraz väčšej popularite.

Zdroj: mestodobsina.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM