Peter Simon Správy

Exkluzívne VIDEO plné emócií: Známy režisér takto požiadal rožňavskú riaditeľku o ruku!

Známy slovenský režisér Vladimír Balko požiadal svoju partnerku o ruku pred viac ako 350 ľuďmi. Boli sme pri tom! Pozrite si exkluzívne zábery.

Ilustračný obrázok k článku Exkluzívne VIDEO plné emócií: Známy režisér takto požiadal rožňavskú riaditeľku o ruku!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Počas konania slávností 60. výročia vzniku Základnej umeleckej školy v Rožňave, ktorá sa konala vo štvrtok 24. novembra 2016 v podvečerných hodinách sa udialo niečo, čo asi nik z prítomných nečakal. Vedel o tom len jeden zainteresovaný, ktorý to rozbalil v úplnom závere programu.

Slovenský seriálový režisér Vladimír Balko požiadal svoju partnerku, riaditeľku školy, Moniku Kerekešovú o ruku pred zaplneným divadlom. Ako prítomným uviedol. Sťahuje sa na Gemer. Zábery vo videu.

Narodil sa v Martine a pôsobí v hlavnom meste. Gemer mu však učaroval. „Je krásny, je čarovný, to údolie má zvláštnu energiu, pretože tie kopce vytvárajú veľký potenciál, ktorý sa nezdá, ale je to naozaj tak, pretože ten Gemer pôsobí tak zvláštne, upokojujúco a je to veľmi zaujímavá lokalita, ktorú mám hrozne rád,“ uviedol na začiatok pre náš web Vladimír Balko.

Video: Peter Simon / Zdroj: YouTube.com

Rozhodol sa pre netradičný spôsob

Svoju partnerku z Rožňavy požiadal o ruku pred zaplnenou sálou mestského divadla. „Všetko začalo spoluprácou s Monikou, a tým pádom máme už taký dlhší vzťah a práve preto som sa takto rozhodol pre tento krok, lebo si myslím, že už je načase aby boli veci pomenované, a myslím že sme to rozhodnutie uvážili a je to aj tým, že sa sťahujem sem a budem tu dlhšie bývať a dochádzať do Bratislavy, doteraz to bolo opačne,“ hovorí Balko.

Ako dodal s úsmevom, asi je jediný Bratislavčan, ktorý opúšťa Bratislavu a sťahuje sa na Gemer. „Je to opačná tendencia, ale ja som trošku iný, tak mi to vôbec nevadí. Tento počin vznikol vlastne tak, že som nevedel ako na to a ma to zrazu napadlo pri tejto príležitosti, aby to nebol obyčajný deň, aby to nebola len obyčajná večera a taktiež záležitosť, chcel som aby to bola výnimočná chvíľa pre ňu aj pre mňa, tak som sa rozhodol, že to spečatím pri nejakej príležitosti, a tá práve prišla,“ hovorí pre Rožňava 24 slovenský režisér.

Ostala šokovaná

Riaditeľka umeleckej školy v Rožňava vôbec čosi takéto nečakala. „Určite nie, vzhľadom k tomu, že môj snúbenec je skôr taký introvert, a tak to teda viacej ťahá do úzadia aj napriek tomu, že je režisér, on je väčšinou ten, ktorý je schovaný vzadu a vôbec som nečakala, že by tu on takto vystúpil a takto príjemne ma šokoval a prekvapil. Zatiaľ sme sa rozhodli ostať tu a čo prinesie budúcnosť sa ešte uvidí. Spoznali sme sa v Bratislave, on si ma totižto vybral ako herečku do Rodinných prípadov a tak sme sa teda prvýkrát stretli a odvtedy sme spolu,“ povedala Kerekešová.

Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM