Lukáš Zavacký Krimi

Domová prehliadka u Viktora (43) z okresu Rožňava odhalila viac: Čelí obvineniu kvôli drogám!

Z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby drog, ich držania a obchodovania s nimi obvinili policajti, podľa vlastných slov, 43-ročného Viktora z okresu Rožňava. Jeho čin sa mu určite nevyplatí.

Ilustračný obrázok k článku Domová prehliadka u Viktora (43) z okresu Rožňava odhalila viac: Čelí obvineniu kvôli drogám!
Zdroj: TASR

Muž čelí, podľa podkladov v policajnej správe, obvineniu z toho, že páchal drogovú trestnú činnosť od mája 2015 do mája 2016, a to zadovážením omamných a psychotropných látok, predovšetkým pervitínu, ktoré následne prechovával a poskytoval iným osobám.

„Polícia ho zadržala po tom, čo obvinený 17. mája po 21:00 v obci Hrhov odpredal 32-ročnému mužovi z Turne nad Bodvou pervitín o celkovej hmotnosti 0,23 gramov. Z tohto by bolo možné pripraviť najmenej 5 obvykle jednorazových dávok drogy,“ uviedol hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach, Alexander Szabó.

Policajti u zadržaného muža vykonali i domovú prehliadku, počas ktorej našli a zaistili 9,85 gramov marihuany. „Obvinený už bol v minulosti za drogovú trestnú činnosť právoplatne odsúdený. Vyšetrovateľ spracuje podnet na jeho vzatie do vyšetrovacej väzby. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov,“ zakončil.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM