Peter Simon Správy

Dobšinský kopec opäť pod záštitou prezidenta Slovenskej republiky: Príde sa pozrieť na preteky?

História sa opakuje. Rovnako ako v minulých rokoch, aj v tomto aktuálnom, prevzal nad Dobšinským kopcom 2017 záštitu prezident Slovenskej republiky Andrej Kiska.

Ilustračný obrázok k článku Dobšinský kopec opäť pod záštitou prezidenta Slovenskej republiky: Príde sa pozrieť na preteky?
Zdroj: Dnes24.sk

Jediné slovenské podujatie zaradené do seriálu Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu odštartuje v dňoch 22.- 23. júla 2017. Podujatie organizuje Autoklub EHC Dobšinský kopec a Mesto Dobšiná, pričom predsedom organizačného výboru je primátor mesta, Ján Slovák.

Ten uviedol, že je naozaj poctený, že opätovne, už po tretíkrát v rade prevzal nad podujatím záštitu prezident Slovenskej republiky, pán Andrej Kiska.

„Podujatie je už po šiestykrát v rade zaradené ako jediné slovenské do seriálu Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu. Záštita prezidenta Slovenskej republiky nás zaväzuje, ale zároveň aj teší a pevne veríme, že si prezident Slovenskej republiky nájde pri svojej práci čas a osobne navštívi Dobšinský kopec 2017. Organizačný výbor sa každý rok snaží pripraviť podujatie, ktoré nielenže reprezentuje Slovensko v celej motor športovej Európe, ale snažíme sa množstvu jazdcov, ale aj fanúšikom z celej Európy predstaviť nielen výborne pripravené preteky, ale aj nádherný kraj, v ktorom sa konajú,“ spresnil Slovák.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM