Peter Simon Správy

Dobšinský kopec 2019 už o niekoľko dní: Na toto sa môžete tešiť, FOTO

Do štartu tohto vrcholného a jediného slovenského podujatia zaradeného do seriálu FIA EHCC ostáva už len niekoľko dní.

Ilustračný obrázok k článku Dobšinský kopec 2019 už o niekoľko dní: Na toto sa môžete tešiť, FOTO
100
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Mesto Dobšiná sa v termíne od 19. do 21. júla stane opäť stredobodom pozornosti motoristickej verejnosti.

Preteky automobilov do vrchu Dobšinský kopec sú opäť zaradené do seriálu Majstrovstiev Európy, čo je obrovským prínosom nielen pre mesto Dobšiná, ale aj pre celý región.

Uzávierka cesty

„Z dôvodu uskutočnenia pretekov bude uzávierka štátnej cesty Dobšinský kopec, a to v sobotu od 7:00 hod. do 20:00 hod., kedy sa uskutočnia 2 kolá tréningových jázd, a to: prvé o 9:00 hod. a druhé o 13:00 hod. Uzávierka cesty pokračuje aj v nedeľu, a to od 7:00 hod. do 20:00 hod., kedy sa uskutočnia tak isto dve súťažné jazdy, a to o 8:30 hod. a 12:30 hod. Vstupné na sobotu a nedeľu je 5 euro dospelí a 3 eurá deti a dôchodcovia. Vyhlásenie víťazov sa uskutoční v nedeľu o 16:30 hod. na Námestí baníkov v Dobšinej,“ uviedol Organizačný výbor Dobšinského kopca 2019.

Pozrite si v našej galérii presnú stovku fotiek z Dobšinského kopca 2018 :)

Parádny večerný program

Ako sa v správe ďalej uvádza, Dobšinský kopec 2019 prináša aj sprievodný program v podobe súťaží, detskej zóny s atrakciami či kultúrneho programu. „Večerná show začína v sobotu o 19:00 hod. na Námestí baníkov v Dobšinej, Dobschau párty, ktorej súčasťou sú živé koncerty Karmen Pál Baláž či Ine Kafé. Počas podujatia bude možnosť zapojiť sa do súťaží o zaujímavé ceny. Vstupné na večerný kultúrny program je 5 eur,“ doplnili organizátori.

Mesto Dobšiná srdečne pozýva všetkých priaznivcov motoristického športu, ale aj všetkých tých, ktorí majú radi show. Príďte to zažiť na vlastnej koži adrenalín s vôňou benzínu, či zábavu v podobe koncertov a sme presvedčení, že budete odchádzať s kopou nových pekných zážitkov.

Foto: ilustračné

Obrazom: Dobšinský kopec 2018
100
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM