Správy

Dedinky sú lákadlom aj v lete: Relax pri vode zaručený a k tomu zadarmo, FOTO

Len na skok od Rožňavy sa nachádza krásne miesto, kde môžete objaviť hneď niekoľko zaujímavostí a zároveň utiecť pred teplom a zaplávať si.

Ilustračný obrázok k článku Dedinky sú lákadlom aj v lete: Relax pri vode zaručený a k tomu zadarmo, FOTO
9
Galéria

Letné prázdniny sú v plnom prúde a slnečné lúče umocňujú príjemné zážitky s rodinou či kamarátmi. Načerpať novú energiu môžete aj neďaleko Rožňavy, v krásnom prostredí Slovenského raja, a to úplne zadarmo.

Dedinky a priľahlá vodná nádrž Palcmanská maša patria bez pochýb k najvyhľadáva­nejším miestam v našom okolí. Okrem domácich sem prichádzajú aj ľudia z iných kútov Slovenska. Niet divu, pobyt v lone nádhernej prírody láka každoročne množstvo turistov. Na brehoch Palcmanskej maše, ktorá je najväčšou vodnou plochou v Slovenskom raji, vyrástli ubytovacie, športové a rekreačné zariadenia.

Obec v Hnileckej doline pri brehoch vodnej nádrže Palcmanská Maša je známym a obľúbeným rekreačným strediskom v letnej aj zimnej sezóne. Nádherné prostredie prírody ponúka nekonečné množstvo možností na relaxáciu a oddych od mestského ruchu.

Dedinky sú skrátka ideálnym miestom na letné kúpanie. Okrem plávania či opaľovania na slnku, ktoré vás nič nestojí, si za malý poplatok môžete zapožičať vodný bicykel, alebo čln a po vode sa vybrať napríklad aj do Stratenskej píly. O stravu a občerstvenie taktiež núdza nie je, keďže priamo pri vode nájdete aj viacero reštaurácií.

Príroda v tomto kúte nášho okresu je naozaj očarujúca a romantická. Stačí sa len pobaliť a ísť. :)

Chcete okrem regionálnych správ dostávať dôležité aktuálne informácie? Nájdete nás aj na FB Dnes24.

Foto: ilustračné

Obrazom: Dedinky v letnom šate
9
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM