Peter Simon Samospráva

Chcete niečo nové v meste? Rozhodnúť môžete aj vy!

Naše mesto má bohatú históriu, ako však vieme, stále treba niečo inovovať. Teraz máte možnosť rozhodnúť aj vy vo viacerých oblastiach.

Ilustračný obrázok k článku Chcete niečo nové v meste? Rozhodnúť môžete aj vy!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Podľa informácií mestského úradu v Rožňave radnica v súčastnosti spracováva Program hospodárskeho a sociálneho rozvoja mesta (PHSR) na obdobie rokov 2015 – 2020 (2022). Ten bude následne schvaľovať mestské zastupiteľstvo. „Je to dokument nielen verejne prístupný, ale je potrebné, aby bol v dôležitých etapách jeho tvorby aj verejnosťou pripomienkovaný,“ píše sa na stránke mesta.

Podľa ďalších informácií, ktoré sa uvádzajú na stránke mesta, Program hospodárskeho a sociálneho rozvoja mesta spracováva realizačný tím zložený z expertov v oblasti plánovania, odborníkov z rôznych rozvojových oblastí, zástupcov organizácií a inštitúcií pôsobiacich v meste, volených predstaviteľov a pracovníkov Mesta Rožňava a MsÚ Rožňava, zástupcov podnikateľského i mimovládneho sektora. „Dovoľujeme si vás požiadať o váš názor a vyjadrenie, čo považujete za potrebné a dôležité v našom meste riešiť,“ píše primátor mesta Pavol Burdiga.

Dotazník si môžete stiahnuť priamo na stránke mesta Rožňava. Doručiť ho na Mestský úrad do Kancelárie prvého kontaktu – Podateľňa treba najneskôr do 26.januára 2015. Alebo ho vyplniť online.

Zdroj: Mesto Rožňava

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM