Peter Simon Krimi

Čelná zrážka v Nižnej Slanej: Zranení 4 ľudia!

Pri včerajšej dopravnej nehode v obci Nižná Slaná sa zranili štyria ľudia. Jedno z áut po náraze prerazilo plot rodinného domu a skončilo na streche.

Ilustračný obrázok k článku Čelná zrážka v Nižnej Slanej: Zranení 4 ľudia!
Zdroj: Dnes24.sk

V nedeľu v ranných hodinách hodine došlo k čelnej zrážke medzi autami Suzuki Swift a Seat Ibiza. To viedla podľa polície 37-ročná Rožňavčanka. „Vozidlo zn. Suzuki Swift viedla doposiaľ presne nestotožnená osoba po ceste I/67 v smere od Dobšinej na Rožňavu, pričom v obci Nižná Slaná pred domom pri výjazde z ľavotočivej zákruty na mokrej vozovke dostalo vozidlo šmyk a prešlo do protismeru. Následne sa zrazilo s oproti idúcim vozidlom zn. Seat Ibiza,“ povedala hovorkyňa polície Jana Mésarová.

Ako ďalej pokračovala, v Swifte došlo k dvom ťažkým zraneniam a jednému ľahkému zraneniu osôb, vodička Ibizy utrpela ľahké zranenia s dobou liečenia do 6 týždňov.

„Dopravná nehoda nám bola nahlásená o 6:14 hod. Na mieste udalosti zasahovali hasiči z Rožňavy a Dobšinej, ktorí zaistili vozidlá proti pohybu a požiaru. Následné hydraulickým náradím vyslobodili zranené osoby, ktoré odovzdali do starostlivosti lekárom. Po týchto úkonoch vyznačili miesto dopravnej nehody a zabránili úniku ropných látok z vozidiel,“ prezradil pre náš portál operačný dôstojník rožňavského hasičského zboru.

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície OR PZ v Rožňave v súvislosti s dopravnou nehodou začal trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví. Okolnosti dopravnej nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania. Polícia tiež zisťuje, kto riadil vozidlo Suzuki Swift. Na autách vznikla škoda vo výške 7 000 eur.

Foto: Martina Molčanová

Čelná zrážka v Nižnej Slanej
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM