Peter Simon Správy

Čarovná Rožňava po zotmení na FOTKÁCH: Pokochajte sa!

Niet pochýb, že uličky nášho mesta sú pôsobivé. S príchodom noci ale naberajú špeciálne čaro. Prejdite sa s nami nočnou Rožňavou....

Ilustračný obrázok k článku Čarovná Rožňava po zotmení na FOTKÁCH: Pokochajte sa!
20
Galéria

Naše mesto určite má čo ponúknuť. Často sme svedkami toho, že si ho domáci a aj turisti fotia, aby si uchovali svoje obľúbené zákutia. My sme sa rozhodli niektoré miesta navštíviť v naozaj netradičnom čase a teraz vám prinášame výsledok, ktorý sa oplatí pozrieť.

Tentoraz sme vám pripravili fotografie, ktoré dokazujú, že nezvyčajný pohľad za tmy mení prostredie k nepoznaniu. Pomaly zvečerievajúce sa mesto sa prebúdza do množstva svetiel, ktoré zaplavujú rožňavské ulice. Pouličné lampy a okná na bytovkách a domoch sa pomaly rozsvecujú, a naše malé mesto postupne nadobúda svoju nočnú podobu.

Fotky, ktoré nájdete v galérii, ukazujú krásu nášho mesta v nočných hodinách. Vybrali sme sa preto do ulíc mesta v čase, keď stíchol ruch áut a obyvateľov. Na fotkách vidieť Námestie baníkov, ale aj mesto od rožňavskej hvezdárne. Okrem toho sme navštívili viacero zašitých zákutí.

Foto: ilustračné

Obrazom: Nočná Rožňava
20
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM