Peter Simon Kultúra

Čaká nás výnimočný víkend: Tipy z Rožňavy, pri ktorých vianočný stres vyfučí z hlavy ako nič!

Advent je tu a predvianočný zhon sa stupňuje. Cítiť to aj v našom meste, avšak Rožňavčania nemusia mať hlavy v smútku. Vďaka akciám, ktoré sa chystajú v meste a okolí, hravo zatočia so stresom.

Ilustračný obrázok k článku Čaká nás výnimočný víkend: Tipy z Rožňavy, pri ktorých vianočný stres vyfučí z hlavy ako nič!
Zdroj: TASR

Kino Apollo

17. december od 19:00 hod., Dom tradičnej kultúry Gemera, Rožňava
Intimity je romantický film, zložený zo siedmich príbehov o láske, ktoré sa vzájomne prelínajú. Zamilované páry nám nechávajú nazrieť do svojho intímneho súkromia v okamihu, keď rieši určitý citový milostný problém úmerný ich veku a povahe. Teenageri prežívajú prvú romantickú lásku, mladí umelci sa snaží zvládnuť úspech slávu, ktorá im nabúrala súkromie, neverný manžel sa musí osudovo rozhodnúť, lenivý cynik sa nečakane zaľúbi… Všetky príbehy dospejú k riešeniu, ktoré môže priniesť pozitívnu nádej do budúcnosti.

STRICTLY NATURAL

18. december od 20:00 hod., Rakwa Music Club, Rožňava
V poradí tretie pokračovanie akcie STRICTLY NATURAL. Za gramofónmi budú tradične veteráni Blant & Ykve, ako hosť sa dostaví DJ, známy raper a zberateľ vinylov Slavoj so svojím pestrým setom. Prídi si vychutnať zvuk vinylov a výborný sound. Vstupné zadarmo.

Futbalový turnaj U13

19. december 2015 od 8:30 hod., Športová hala, Rožňava
V Rožňave sa uskutoční futbalový turnaj U13. Na podujatie prídu zvučné mená futbalu ako Slovan Bratislava, či Vion Zlaté Moravce a ďalší. Turnaj otvorí primátor mesta Pavol Burdiga a určite nebude chýbať ani skalný fanúšik Robo Šimko. Zažite silnú futbalovú atmosféru, bubny, a zimomriavky, ktoré dozaista patria k futbalovému napätiu. Najmenších neminie ani sladká odmena.

VII. ročník vianočného bedmintonového turnaja

20. december 2015 od 9:00 hod., Športová hala, Rožňava
Bedmintonový klub KGB 2010 už tradične organizuje ďalší vianočný bedmintonový turnaj. Prihlásiť sa môže každý záujemca a nebudú chýbať ani ostré súboje hráčov v športovej hale v našom meste. K dispozícii bude aj chutné občerstvenie a kopec zábavy.

Prešibaný kocúr v čižmách

20. december 2015 od 15:00 hod., Divadlo Actores Rožňava
Divadlo Actores Rožňava vás pozýva na premiéru slovenskej ľudovej rozprávky PREŠIBANÝ KOCÚR V ČIŽMÁCH a zároveň na vyhodnotenie cyklu CESTA ZA ROZPRÁVKAMI 2015. Vstupné: 4 eurá.

Kino Apollo

20. december od 19:00 hod., Dom tradičnej kultúry Gemera, Rožňava
Zoran môj synovec idiot – Scenáristka filmu Zoran môj synovec idiot Daniela Gambaro a debutujúci taliansky režisér Matteo Oleotto sa snažia odhaliť veľké tóny v tichej piesni všednosti. Príbeh ich spoločného filmu Zoran, môj synovec idiot sa skladá z menších i väčších črepín rozbitej každodennosti, v nehybnom svete talianskej dediny.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM