Peter Simon Správy

Budete vedieť ako prví: V tento deň by malo byť už otvorené kupko!

Slnečné lúče pomaly ale isto začínajú priostrovať a všetci sa tešíme len na jedno – kedy sa zrelaxujeme na slniečku či osviežime v bazénoch. Zisťovali sme, kedy kúpalisko v Rožňave otvorí svoje brány.

Ilustračný obrázok k článku Budete vedieť ako prví: V tento deň by malo byť už otvorené kupko!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Sezóna kúpalísk vypukne už onedlho. A ináč tomu nebude ani v našom meste. Slnečné lúče začínajú priostrovať a všetci sa tešíme len na jedno – kedy sa zrelaxujeme na slniečku či osviežime v bazénoch.

Preto sme si už teraz posvietili na termín otvorenia kúpaliska v našom meste. Ako nás informoval riaditeľ Technických služieb mesta Rožňava Mikuláš Gregor, kúpalisko by malo v tomto roku otvoriť svoju bránu verejnosti v sobotu 22. júna 2019 o 9:00 hod.

„Všetko však, samozrejme, závisí od počasia, no toto je predpokladaný termín,“ uviedol pre Rožňava24.sk Mikuláš Gregor.

„Bazén začíname napúšťať začiatkom júna a voda by sa mala zohrievať týždeň, aby mala primeranú teplotu a v súčasnosti už prebiehajú prípravy drobných opráv na kúpalisku, kosenia areálu, orezávanie konárov, takže tieto veci už momentálne začíname vykonávať,“ dodáva Gregor.

Pre plavcov je k dispozícii klasický 50 m dlhý bazén, ale aj detské bazény. Areál ponúka aj príjemné prostredie pre oddych a občerstvenie.

Keď vás omrzí plávanie, zahrať si môžete basketbal, volejbal, tenis alebo golf na mini ihrisku. „Nosiť so sebou netreba nič, všetky športové potreby sa dajú požičať,“ dodal na záver Gregor.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM