Radka Deckerová Hokej

Befora neudržala náskok: Hráčom Laduxu bod zabezpečil zisk trofeje

Odohralo sa predposledné kolo Gemerskej Amatérskej Hokejovej Ligy. O víťazovi celej ligy sa už rohodlo.

Ilustračný obrázok k článku Befora neudržala náskok: Hráčom Laduxu bod zabezpečil zisk trofeje
Foto: Radka Deckerová

Befora – Ladux 5:4 (pp)

Čabi Ovary: Úvodná tretina zápasu nám nevyšla, nakoľko sme nehrali to, čo sme si v šatni povedali. Náš výkon bol mizerný, lepšie povedané nikto nehral to čo mal a preto sem prvú tretinu prehrali 2:0. Začiatok druhej tretiny, resp. jej drvivú väčšinu sme ovládali my, aj sa nám podarilo streliť kontaktný gól na 2:1 no súper z rýchlych protiútokov dokázal vziať zápas do svojich rúk. Už v úvode tretej tretiny sme prehrávali 4:1 výsledok zápasu nasvedčoval tomu, že Befora si výsledok udrží a nenechá si ho ujsť. Opak bol pravdou, diváci fandiaci Laduxu v hojnom počte za nepriaznivého výsledku opúšťali svoje miesta a svoje kroky namierili k futbalovému zápasu LM Ac Milano – FC Barcelona.

Urobili však chybu, stav ktorý bol ešte 6min. do konca 4:1 v prospech Befory dokázali hráči Laduxu svojou bojovnosťou a vytrvalosťou zvrátiť a v posledných sekundách zápasu nezložili zbrane a vyrovnali na 4:4… To súpera psychicky rozpoložilo a Ladux si udržal potrebný bod, ktorý potreboval na zisk zaslúženej trofeje pre majstra GAHL.

Zápas sa nakoniec rozhodol v nájazdoch, ktoré vyhrala Befora…2:0 (nájazdy už boli iba formálnou záležitosťou, keďže Laduxu stačilo k predčasnému zisku trofeje uhrať bod).

Kartón šampusu vyhral Čabi

Čabi sa zo zápasu tešil najviac kedže Juraj Mikolaj v zápase neodohral ani sekundu s hokejkov, ktorú mu kúpil Čabi. Juraj hokejku zobral so sebou na lavičku čo môžete vidieť vo fotogalérii len stav zápasu mu nedovoľoval hokejku vytiahnuť počas zápasu na ľadovú plochu.

Befora VS. Ladux
37
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM