Marek Šebeňa Hokej

Befora nadelila BSS Rožňava tucet gólov

Za papierového favorita stretnutia medzi Beforou a BSS Rožňava boli pasovaní Beforáci, ale tí sa v úvodnej tretine dokázali presadiť iba raz, keď diváci videli gól z hokejky Gömöriho.

Od úvodu pôsobili rozhárane a naskytnuté príležitosti neraz prekombinovali. Hokejisti BSS mali naopak v úvodnej časti viac streleckých príležitostí, ale gólmana Befory prekonať nedokázali. V druhej tretine už Befora prikrášlila tesné vedenie ďalšími štyrmi gólmi, keď posledný dosiahol Judt pri vlastnom oslabení. Najviac deväť gólov padlo v záverečnej tretine. Hráči BSS dokázali najprv Smetankom znížiť náskok Befory, ktorý už narástol na 7:1 a neskôr na 8:2 upravil F. Pollák, ktorý druhý gól BSS dosiahol po samostatnej akcii taktiež pri vlastnom oslabení. Na konečných 12:2 upravil Prtko, ktorý svoj hetrik zavŕšil ďalším ukážkovým gólom. Befora tak úlohu favorita potvrdila a BSS čaká naďalej na prvé body.

**Befora – BSS Rožňava 12:2 (1:0, 4:0, 7:2), Góly: Prtko 3, Gömöri 2, Feješ 2, Júdt 2, Madáč 2, Molčan – Smetanka, F. Pollák **

Befora nadelila BSS Rožňava tucet gólov
1
Galéria
befora bss
8
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM