Radka Deckerová Basketbal

Zápasy očami hráča: Janko Kilík hodnotí víkendový basketbal

V sobotu a nedeľu odohrali pred domácim publikom kadeti pod košmi náročné zápasy. Spýtali sme sa Janka Kilíka v čom videl ich zápasový neúspech.

Ilustračný obrázok k článku Zápasy očami hráča: Janko Kilík hodnotí víkendový basketbal
Foto: Radka Deckerová / Zdroj: Dnes24.sk

BK ŠPD Rožňava – ACADEMIC ŽU Žilina 68:105

V sobotňajšom zápase sme zahrali iba dve štvrtiny dobre. Prvú sme hrali celkom vyrovnane, no v druhej štvrtine nastalo hluché miesto, prestali sme vnikať, nepremieňali sme šance a strácali sme veľa lôpt. A aby toho nebolo málo Igor Kúdela si podvrtol členok. Tretiu štvrtinu sme zahrali relatívne dobre. O niečo sme znížili náskok no v štvrtej štvrtine, podľa môjho názoru upadlo tempo a dostávali sme lacné koše. Myslím si že tento zápas mohol skončiť lepším výsledkom, no zas sme sa potopili sami. Mrzí nás prehra no, viac nás mrzí to, že sme dostali „stovku“ pred domácim publikom. Mne osobne sa hralo veľmi dobre mal som úžasnú chuť po víťazstve, no nepodarilo sa to, prezradil Janko Kilík.

BK ŠPD Rožňava – MBK Victoria Žilina 56:68

Nedeľňajší zápas sa mne osobne ťažko hodnotí. Prvú štvrtinu sme hrali vyrovnaný basketbal. No v druhej sme nedali určitý úsek body a dostali sme ich asi 10 a to vlastnými chybami. Zlé prihrávky, vynechané z pod koša. Ja osobne som vynechal viac šancí a bol som mierne na seba nahnevaný. Potom sa pridalo pár faulov z nervozity a radšej som sa nechal vystriedať. Po polčase sme prešli na zónovú obranu. Priniesla úspech, pretože sme stiahli náskok na 7 bodov. Nepremieňali sme trestné hody a už sme ho nedokázali znížiť. Nemôžem nespomenúť rozhodcov, ktorý podľa môjho názoru nepískali na obe strany. V štvrtej štvrtine sme sa ešte snažili niečo spraviť zo zápasom, ja som sa vyfauloval a nepremieňali sme šance. Súper zas dával ľahké koše po našich chybách. Nedeľňajší zápas bol výsledkom našich chýb a toho, že sme sa možno skoro vzdali, dodal Kilík.

Viac fotografiíí zo zápasu nájdete tu: http://www.facebook.com/media/set/?…

Basketbal kadeti: Víkendové zápasy nevyšli podľa ich predstáv
1
Galéria
Basketbal kadeti: Víkendové zápasy nevyšli podľa ich predstáv
30
Galéria
Foto: Radka Deckerová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM