Peter Simon Krimi

Autentické FOTO: Požiar na Soroške, nákladné auto zachvátili plamene!

Na horskom priechode Soroška horelo. Vodič nákladného vozidla sa snažil pred príchodom hasičov svojpomocne plamene uhasiť. To sa mu však nepodarilo!

Ilustračný obrázok k článku Autentické FOTO: Požiar na Soroške, nákladné auto zachvátili plamene!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Mohutné plamene, dym a rozruch. Toto zažil v utorok o 10:20 hod. hodine vodič nákladného vozidla, ktorému začalo horieť auto. Aj keď duchaprítomnosť vodiča nechýbala, jeho počin nestačil. Na miesto o niekoľko minút už vyrážala hasičská jednotka z Rožňavy.

Hasiči si ihneď nasadili kyslíkové dýchače a mohlo sa začať hasiť. „Na mieste udalosti zasahovala jednotka z Hasičského a záchranného zboru v Rožňave v počte štyroch príslušníkov na jednom vozidle. Po našom príchode na miesto sme zistili, že kabína vozidla je už v tretej fáze horenia. Na uhasenie ohňa sme použili vysokotlakové prúdy vody. Po uhasení požiaru sme zistili, že z vozidla unikli pohonné hmoty. Následne sme vyžiadali sorpčné látky, ktoré nám doviezol ďalší príslušník Hasičského a záchranného zboru v Rožňave. Z vozidla unikli približne 3 litre motorovej nafty. Vytečené látky sme posypali a pozbierali do zbernej nádoby. Po úplnom uhasení sme vozidlo skontrolovali termokamerou,“ uviedol príslušník Hasičského a záchranného zboru v Rožňave Róbert Horváth.

Pozrite si v našej galérii autentické fotky z požiaru nákladného auta.

Obrazom: Požiar nákladného vozidla na Soroške
3
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM