Peter Simon Samospráva Samospráva

Aktuálne z Rožňavy: Na jednej z ulíc v meste platí obmedzenie! FOTO

Známa cesta, ktorú využíva množstvo obyvateľov nášho mesta v týchto dňoch prechádza kompletnou rekonštrukciou. Opatrnosti nikdy nieje dosť.

Ilustračný obrázok k článku Aktuálne z Rožňavy: Na jednej z ulíc v meste platí obmedzenie! FOTO
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Cestný správny orgán nás informoval o tom, že sa jedná sa o miestnu komunikáciu vo vlastníctve a správe mesta Rožňava. „Evidovaný stav miestnej komunikácie vznikol z dôvodu realizácie vodnej stavby „Rožňava, ul. Šípková, Páterová – rekonštrukcia vodovodu“ stavebný objekt SO 02 – ul. Páterová, rozvodné potrubie,“ uvádza pre náš web cestný správny orgán.

Momentálne na ceste prebiehajú dokončovacie rekonštrukčné práce. Motoristi radšej tento úsek obchádzajú. Ako je vidieť na fotkách, dopravné značenia maximálnej povolenej rýchlosti na 30 kilometrov za hodinu a značenie oznamujúce prácu, hovorí za všetko. Z druhej strany nechýba aj značenie zúženia jazdných pruhov.

Podľa prednostky mestského úradu Mihalikovej je Východoslovenská vodárenská spoločnosť, a. s., ktorá na danom úseku cesty práce vykonávala, povinná spätnú povrchovú úpravu výkopovej ryhy na trase vodovodného potrubia realizovať so zabezpečením výmeny obrusnej vrstvy krytu vozovky v celej jej šírke. „Konečné povrchové úpravy stavbou dotknutých miestnych komunikácií musia byť ukončené v termíne najneskôr do konca júna 2016,"*** spresnila Mihaliková.

Pozrite si fotky, ako to momentálne vyzerá na známej ulici v našom meste.

Obrazom: Na tejto ulici pozor!
4
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM