Tomáš Šuhajda Kultúra

Akcia v Betliari, ktorá by nemala ujsť vašej pozornosti: Krst cédečka spojený s koncertom známeho pesničkára!

O tejto akcii, ktorá sa uskutoční v známej dedinke pri Rožňave, by ste mali rozhodne vedieť. V betliarskom kultúrnom dome môžete byť svedkami krstu cédečka, ktorý bude spojený aj s koncertom. Do Betliara zavíta známy český hudobník.

Ilustračný obrázok k článku Akcia v Betliari, ktorá by nemala ujsť vašej pozornosti: Krst cédečka spojený s koncertom známeho pesničkára!
Zdroj: TASR

V sobotu 23. januára sa bude v Betliari krstiť cédečko Peter Farkašovský & Betliarsky folkový orchester. To však nie je zďaleka všetko. Akcia bude predstavovať dva v jednom. Okrem samotného krstu sa v Kultúrnom dome v Betliari uskutoční aj koncert českého hudobníka Vladimíra Mertu a hosťa Zuzany Homolovej.

Známy český pesničkár, spisovateľ, filmový režisér ale i architekt Vladimír Merta sa okrem iného preslávil aj ako autor hudby k viacerým filmom. A práve Betliar sa stane miestom jeho najbližšieho koncertu, o pár dní neskôr už bude stáť na pódiu v rodnej stovežatej Prahe.

Akcia sa začne o 18:00. Vstupné je 7 eur. Lístky si môžete kúpiť v predpredaji na Obecnom úrade v Betliari alebo v predajni Veselá Farma na Námestí baníkov v Rožňave.

Na archívnej snímke v galérii: Vladimír Merta

Vladimír Merta
1
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM