Peter Gemerský Futbal

9. kolo I.triedy OM podľa Tomáša Domika

V Nedeľu sa odohrá ďalších sedem zápasov I. triedy. Rudná vycestuje do Vyšnej Slanej. Na otázky nám odpovedal kanonier Rudnej Tomáš Domik.

Rudná hrá pekný útočný futbal s množstvom gólov, na súperových ihriskách sa vám však strelecky až tak nedarí. V čom vidíš dovôdy? Áno, je to pravda, na súperových ihriskách často zlyhávame. Väčšinou naša útočná hra zomiera na krásu, myslím že problém je v tom, že sa musíme naučiť vyhrávať zápasy ako mužstvo. Súťaž je vyrovnaná a každé mužstvo je zdolateľné či už na domácom ihrisku alebo vonku. Najlepšie sa nám hrá proti mužstvám, ktoré chcú hrať tiež futbal a nie len nakopávať lopty.

Nedávno sa ti podaril unikátny kúsok keď si Vlachovu strelil šesť gólov. Bol to asi jeden z tých dní keď sa hráčovi podarí všetko na čo siahne, ako vidíš tento zápas z tvojho pohľadu? Áno, odpoveď je už vlastne v otázke, presne ako si povedal, bol to jeden zo zápasov kedy padlo do brány takmer všetko ale bez kvalitných finálnych prihrávok od mojich spoluhráčov by sa mi to určite nepodarilo. Tento zápas mi proste vyšiel, bodaj by ich bolo v sezóne čo najviac, ale najdôležitejšie samozrejme je aby sme vyhrávali ako mužstvo, je jedno kto strelí góly.

Tvoje tipy na zápasy?

Vyšná Slaná – Rudná Mali by sme hrať v plnej zostave, Slanej chýba niekoľko zranených hráčov a do sezóny nevstúpili najlepšie. Tipujem výhru Rudnej. Brzotín – Dlhá Ves Súboj mužstiev z dolnej časti tabuľky s podobnými výsledkami. Brzotín hrá doma a stav ich ihriska im hrá do karát, takže tipujem výhru domácich. Kružná – Vlachovo Vlachovo je túto sezónu v kríze a Kružná doma body len ťažko pustí, tipujem výhru domácich. Betliar – Dobšiná Dobšiná má dobré mužstvo, ich silnou stránkou je kondícia a bojovný kolektív. Betliar svojimi výsledkami túto sezónu príliš nezaujal, ale myslím že doma o body určite zabojuje, preto tipujem remízu. Jablonov – Plešivec Súboj susedov z tabuľky, počas tejto sezóny som ešte proti týmto mužstvám nehral, ale viem, že od začiatku upútaval Plešivec skôr negatívnymi výsledkami, myslím, že domáci suverénne vyhrajú! Lipovník – Gemerská Poloma Poloma v tejto sezóne z vonku body príliš nenosí a Lipovník ich doma len veľmi ťažko púšťa, preto tipujem tesné víťazstvo domácich. Krásnohorská Dlhá Lúka – Honce Dlhá Lúka je doma veľmi nepríjemný súper a Honce patria túto sezónu k najslabším v súťaži. Ak Honce prehrajú, začne im tiecť do topánok, napriek tomu tipujem víťazstvo domácich.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM