Peter Gemerský Futbal

8. kolo OM I. triedy podľa Ľ. Árvaya

Tento víkend je na programe sedem zápasov ôsmeho kola OM I. triedy.

Betliar vycestuje už v sobotu do Plešivca. S akými cieľmi to nám prezradil kapitán hostí Ľ. Árvay.

Posledné dve kolá ste nezískali ani bod. V Čom vidíš príčinu vášho neúspechu? Na zápas do Honiec sme vycestovali v oklieštenej zostave. Chýbalo niekoľko hráčov základnej zostavy, ale napriek tomu si myslím, že sme podali vcelku dobrý výkon. Šance, ktoré sme mali sme nepremenili a domáci nás potrestali jedným smolným gólom. V zápase Betliar – Gemerská Poloma som odohral iba prvý polčas, v ktorom sme do 25. minúty mohli viesť 2:0 po čistých šanciach M. Árvaya a O. Fabiana. Potvrdilo sa však známe „nedáš, dostaneš“ a po našich chybách sme 0:2 prehrávali my. V druhom polčase chlapci zabojovali, znížili stav na rozdiel jedného gólu, no na zisk bodov to nakoniec nestačilo.

S akými cieľmi vycestujete do Plešivca? Budú nejaké zmeny v kádri? Neviem akú zostavu tréner postaví, ale myslím si, že veľké zmeny oproti zápasu s Gem. Polomou nenastanú. Je pred nami ďalší zápas ako každý iný a ideme do Plešivca s cieľom uhrať pre nás prijateľný výsledok. Aspoň bodík by som bral.

**Tvoje tipy na zápasy ôsmeho kola? **

Dlhá Ves – Dá Lúklha – Hostia majú v tejto sezóne dobrý kolektív a ten bod v Dlhej Vsi uhrajú. Honce – Lipovník – Myslím si, že v tomto zápase je favoritom Lipovník. Môj typ je 2. Gemerská Poloma – Jablonov – Roman Die rozhodne! Domáci vyhrajú 1:0. Plešivec – Betliar – Verím, že už pretrhneme našu zlú sériu a odvezieme si z Plešivca tri body. Dobšiná – Vyšná Slaná – Je to derby zápas, ktorému nebude nič chýbať. Dobšiná zvíťazí. Rudná – Kružná – Je to derby cez kopec. Oba tímy sú vyrovnané. Môj typ remíza. Vlachovo – Brzotín – Vlachovo nemá ani bod, ale v tomto zápase získa svoje prvé tri.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM