Peter Simon Kultúra

ZOZNAM ako šitý na mieru Rožňavčanom: Vyberajte z akcií na voľné dni

Ak hľadáte, kde by ste trávili voľné dni víkendu, nemusíte cestovať ďaleko. Množstvo príležitostí na chvíle oddychu objavíte aj priamo v Rožňave a blízkom okolí. Pozrite si zoznam podujatí na dnes a nedeľu :)

Ilustračný obrázok k článku ZOZNAM ako šitý na mieru Rožňavčanom: Vyberajte z akcií na voľné dni
Zdroj: Dnes24.sk

25.4. – Ochutnávka vín v Jablonove nad Turňou
Starosta obce Jablonov nad Turňou pozýva všetkých fajnšmekrov, ktorí dokážu oceniť lahodnú chuť a kvalitu, na tradičnú ochutnávku vín z Turnianskej vínnej cesty. Degustácia predstaví to najlepšie z tejto známej vinohradníckej oblasti a návštevníci budú mať možnosť zásobiť sa z ponuky pivníc miestnych vinárov. Už dnes od 8:30 hod.

25.4. – Nositelia tradícií
MsKS Dobšiná vás pozýva na Okresnú súťažnú prehliadku folklórnych skupín v sobotu 25. apríla od 15:00 hod.

25.4. – SP MFK Rožňava – OŠK Rudňany
Príďte povzbudiť domácich hráčov futbalového klubu SP MFK Rožňava na zápas, ktorý sa odohrá na futbalovom stadióne v Rožňave proti klubu OŠK Rudňany, dnes od 16:00 hod.

25.4. – CINEAMA 2015
Gemerské osvetové stredisko spolu s filmovým klubom Gemerfilm organizuje už 19. ročník celoštátnej postupovej súťaže a prehliadky amatérskej filmovej tvorby. Už tradične sa môžete tešiť na veľmi talentovaných mladých tvorcov a ich diela. V čerstvo otvorenom Dome tradičnej kultúry Gemera (Betliarska 8, Rožňava). Premietneme súťažné aj nesúťažné filmy podľa programu, dnes od 17:00 hod.

25.4. – Karaoke v Inkube
V reštaurácii Inkuba sa v sobotu podvečer organizuje karaoke párty. Pri dobrej zábave si môžete pochutnať aj na výbornom jedle a nápojoch. Akcia zacína od 20:00 hod.

25.4. – Koncert v Larsene
Pri príležitosti otvorenia terasy prináša Larsen Bar & Grill OPEN AIR koncert známych Rožňavských hudobníkov v zložení Marián a Karmen Pál-Balážovci a Ľubomír Breznen. O zábavu bude postarané a vy si možete pochutnať na špecialitách kuchyne priamo na Námestí baníkov v Rožňave. Koncert začína od 20:00 hod.

26.4. – Cesta porozumenia
Hudobné zoskupenie Kaschauer Klezmer band pozýva na koncert Cesta porozumenia. Ide o jedinečnú interpretáciu klezmerskej hudby obohatenú o prvky folklóru, klasickej i modernej hudby. Predkapely ako 4G a HS Armirál. Večer moderuje Juraj Genčanský. Koncert sa uskutoční v nedeľu v Evanjelickom kostole v našom meste, začiatok od 17:00 hod.

26.4. – Koncert – Lenka Filipová
Koncert známej Lenky Filipovej, ktorá je česká speváčka, šansoniérka, gitaristka, hudobná skladateľka a textárka. V Rožňave sa predstaví s hosťami ako Lenny a Jindřich Koníř. Zahrá svoje najväčšie hity a kde? No predsa v divadelnej sále, OKC, Rožňava. Začiatok koncertu je naplánovaný od 19:00 hod.

26.4. – CINEAMA 2015
Gemerské osvetové stredisko spolu s filmovým klubom Gemerfilm organizuje už 19. ročník celoštátnej postupovej súťaže a prehliadky amatérskej filmovej tvorby. Už tradične sa môžete tešiť na veľmi talentovaných mladých tvorcov a ich diela. V čerstvo otvorenom Dome tradičnej kultúry Gemera (Betliarska 8, Rožňava). Premietneme súťažné aj nesúťažné filmy podľa programu a slávnostné vyhodnotenie a odovzdávanie cien Goskar. Nedeľa od 9:00 hod.

Plagáty k všetkým uvádzaným tipom na víkend nájdete na našej stránke v kategórii podujatia.

Čítajte tiež: Čo zaujímavé sa u nás chystá? 10 podujatí v Rožňave, na ktoré sa v apríli oplatí skočiť.
Chystáte sa víkendovať v Košiciach? Vybrali sme pre vás 18 akcií na voľné dni.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM