Alexandra Kolínská Rôzne

Zmeny vo vedení USS: Poznáme meno nového prezidenta košickej prevádzky

United States Steel Corporation oznámila dve zmeny na manažérskych postoch v európskych a severoamerických prevádzkach. Pozrite, kto bude mať na starosti tú košickú.

Ilustračný obrázok k článku Zmeny vo vedení USS: Poznáme meno nového prezidenta košickej prevádzky
Zdroj: TASR

Scott Buckiso bol menovaný viceprezidentom európskych riešení a prezidentom U. S. Steel Košice a stane sa tak nástupcom Georgea Babcoka, ktorý sa rozhodol odísť do dôchodku po 39-tich rokoch práce pre spoločnosť. Amy Smith-Yoder nastúpi po Buckisovi ako generálna manažérka Mon Valley Works. Tieto zmeny sú účinné od 31.5. 2015.

„Takmer štyri desaťročia bol George oddaným zamestnancom U. S. Steel, od prvej robotníckej pozície až po jeho dnešnú rolu lídra európskych prevádzok,“ povedal prezident U. S. Steel a CEO ( Chief Executive Officer ) Mario Longhi. „Želáme mu do dôchodku všetko najlepšie a ďakujeme za mnohoročné pracovné nasadenie a úsilie.“

Scott Buckiso v svojej novej roli prevezme zodpovednosť za prevádzky spoločnosti v Slovenskej republike.

Do U. S. Steel nastúpil v roku 1990 ako spolupracovník manažmentu do závodu Irvin v Mon Valley Works. Scott Buckiso je rodákom z Pittsburghu, v roku 1990 absolvoval University of Maryland, kde dosiahol bakalársky titul v komunikácii.

„Smith-Yoder, ako generálna manažérka Mon Valley Works bude zodpovedná za štyri prevádzky, ktoré tvoria Mon Valley Works: Závod Clairton v Clairtone, závod Edgar Thomson v Braddocku, závod Irvin vo West Mifflin a závod Fairless pri Philadelphii,“ informoval Ján Bača z U.S.Steel Košice. Smith-Yoder je rodáčkou z New Kensington v Pensylvánii, získala bakalársky titul v oblasti technický manažment na Grove City College v Grove City v roku 1986. Ukončila svoje štúdium v business administration na Purdue University North Central vo Westville v roku 1999.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM