Peter Simon Futbal

Ženy v našom meste rozhodli: Poznáme TOP 3 najsexi futbalistov v Rožňave!

Hoci vládne všeobecné presvedčenie, že futbalovými fanúšikmi sú väčšinou muži, netreba opomenúť ani nežnejšie pohlavie. Aj keď, u báb je sledovanie zápasov nie vždy zaostrené na športové výkony :)

Ilustračný obrázok k článku Ženy v našom meste rozhodli: Poznáme TOP 3 najsexi futbalistov v Rožňave!
Zdroj: Dnes24.sk

Na súpiske áčkového tímu SP MFK Rožňava sa nachádza 21 hráčov. Zloženie hráčov je rôznorodé. Nájdeme tu mladších hráčov, ako Filip Kovács, Peter Sappanoš či Gergo Jonás. Naopak, o pár rokov viac majú Zoran Zdechovan, Zoltán Breuer alebo Jaroslav Kamenský, no stále sú vo forme a podávajú špičkové výkony.

Rožňavských fanúšičiek sme sa opýtali, ktorý futbalista sa im páči najviac a prečo. Oslovili sme dievčatá a ženy veku do 18 do 30 rokov.

Rozhodoval nielen pekný pohľad

Chalani, ktorí v rebríčku sympatií Rožňavčaniek bodovali najviac, majú okolo dvadsiatky. Hoci sa hovorí, sto ľudí – sto chutí, zdá sa, že rožňavské baby sa vo svojich favoritoch celkom zhodovali. Iné to už bolo s argumentmi. Niektoré dievčatá vraj presvedčil pekný pohľad, iné boli pri zdôvodňovaní menej poetické.
„Myslím si, že ženy priťahuje taký typ človeka, jemná brada… Vyžaruje z neho sexepíl,“ povedala jedna z hlasujúcich.
„Má dobrú postavu, nie je na zahodenie,“ hovorí s úškrnom ďalšia. Iné oslovené zas dali na predtuchy a vnútorné pocity. „Ani neviem prečo, má taký pekný pohľad, a ide z neho taký príjemný pocit,“ objasnila svoj výber ďalšia mladá Rožňavčanka.

Toto sú lámači ženských sŕdc

Často odzneli mená ako Zoltán Breuer, Ondrej Skokan alebo Grego Jonáš. Konečnému poradiu najsexi futbalistov z A-mužstva podľa oslovených žien ale vládnu títo traja páni:

  1. Filip Kovács (1993)
  2. Marcel Róth (1991)
  3. Tomáš Havko (1990)

Foto: SP MFK RV

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM