Peter Simon Rôzne

Zázrak menom "JABLKO": Študenti Obchodnej akadémie pripravili samé dobroty

Koordinárotka pre enviromentálnu výchovu a zdravú školu a Žiacka školská rada, vymysleli projekt, ktorého úspešná realizácia prekonala aj najodvážnejšie očakávania. Veď posúďte sami.

Ilustračný obrázok k článku Zázrak menom "JABLKO": Študenti Obchodnej akadémie pripravili samé dobroty
Zdroj: Dnes24.sk

Podujatie s názvom Zázrak menom „Jablko“ sa odohrávalo v školskej jedálni Obchodnej akadémie. Študenti sem doniesli už vopred pripravené výrobky z jabĺk. Nechýbalo množstvo variácií, ako pečená, alebo nepečená forma, sušené jablká, ba aj džúsy. „Vďaka patrí predovšetkým žiakom, ktorí sa na celej realizácii podieľali tým, že prispeli svojim dielom dobrôt z jabĺk. A tie boli ozaj v neuveriteľnom množstve, výbornej kvalite a hlavne, skvele chutili. Všetci žiaci Obchodnej akadémie tak prežili zdravý deň,“ povedala vedúca projektu Diana Mešťanová.

Okrem výrobkov z jabĺk, žiaci prekvapili aj vyrobenými plagátmi na tému Jablko v histórii a mytológii. Plagáty sa každému páčili, za čo dostali autori patričné uznanie. „Poďakovať chceme aj niektorým členom učiteľského zboru, ktorí tiež rozšírili ponuku produktov z jabĺk aj svojimi dobrôtkami,“ dodala Mešťanová.

Foto: OARV

Zázrak menom "JABLKO": Študenti Obchodnej akadémie pripravili samé dobroty
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM