Peter Simon Rôzne

Zaplnené rožňavské ihrisko: Legendárna skupina Neoton Família to poriadne odpálila + FOTO, VIDEO

Na futbalovom ihrisku v Rožňave sa konal koncert legendárnej maďarskej hudobnej skupiny Neoton Família. Koncert si prišli pozrieť stovky ľudí. Pozrite sa, ako to celé dopadlo na fotkách a videu.

Ilustračný obrázok k článku Zaplnené rožňavské ihrisko: Legendárna skupina Neoton Família to poriadne odpálila + FOTO, VIDEO
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Na koncert známej hudobnej skupiny Neoton Família, ktorý sa uskutočnil v piatok 14. agusta 2015, prišlo do Rožňavy nespočetné množstvo divákov z mesta a okolia, vidieť ste mohli aj maďarské ešpézetky. Koncert začala známa rožňavská predkapela s názvom Mixtape a diváci si už zatancovali aj na túto formáciu. Bolo však jasné, že očakávajú na pódiu legendu. Ich čakanie sa naplnilo niečo po deviatej večer. Fámóznym potleskom na pódiu privítali maďarskú hudobnú skupinu, ktorá sa im odvďačila poriadnou dávkou rockovej ale aj disko hudby.

„Na Gemer sme sa vratátili po troch rokoch. Tuším, že sme vtedy vystupovali pod hradom Krásna Hôrka. Z nášho pohľadu je tu fakt výborná atmosféra a tento raz sme si pre dívákov pripravili opäť poriadný výber nestarnúcich hitov z našej produkcie, ktorá obsahujue viac ako 400 skladieb. Pozvanie sme samozrejme prijali s radosťou. Momentálne ťaháme turné a sme radi, že sme doň mohli začleniť aj dnešný koncert vo vašom krásnom meste Rožňava,“ uviedla pre náš web v zákulisí speváčka skupiny Csepregi Éva.

Pozrite si v našej galérii fotky a video z koncertu legendárnej hudobnej skupiny Neoton Família!

„Už dávnejšie sme v Rožňave otvorili takú nepísanú tradiíciu, že stále v lete, presnejšie v strede mesiaca august zorganizujeme nejaký väčší koncert. Ja si myslím, že tu v Rožňave má svoje miesto každá veľká hudobná skupina z Maďarska. Počasie nám super vyšlo, je teplo a vládne tu pravá hudobná atmosféra. Som rád, že tento koncert prilákal veľké množstvo fanušikov tejto skupiny a toto nám dáva podnet aj do budúcej organizácie takýchto podujatí,“ uviedol pre náš web primátor mesta Pavol Burdiga.

"Super atmosféra, kamaráti a tanec. Vrátili sa mi spomienky z detstva a je to nenormálne dobré, veľmi sa teším,“ prezradil fanušik skupiny Peter z Rožňavy

„Zatiaľ tu vládne príjemná nálada a dúfam, že to bude ešte lepšie, Na Neotone som vyrastala a určite si aj poriadne zatancujeme s priateľom,“ prezradila Kristína z Maďarska.

„Na koncert som prišiel kvôli Neoton Famílii, je tu príjemná atmosféra, super pivko a pripomínama mi to moju mladosť,“ povedal Marcel z nášho mesta

Akonáhle sa na pódiu objavila skupina Neoton Família, tak sa zábava vystupňovala a tancovalo celé publikom. Akcia trvala do nočných hodín.

Legendárna Neoton Família zabávala stovky ľudí. Pozrite si video!
1
Galéria
Legendárna Neoton Família zabávala stovky ľudí obrazom :)
36
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM